20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Alçaklardan kahpe plan

FETÖ’yle kol kola olan PKK, darbe üstüne darbe yemesinin ardından halkı hedef aldı. Kandil’deki teröristbaşı Murat Karayılan, örgüte destek vermeyenler ile muhaliflerin infazı için emir verdi.

18 Temmuz 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Alçaklardan kahpe plan

FETÖ’nün kan kardeşi PKK, sinsi planını devreye soktu. Doğu ve güneydoğu’da çukur eylemlerinin ardından peş peşe düzenlenen operasyonlarla hem saha hem de halk üzerindeki etkisini kaybeden bölücü örgüt, bölge halkını hedef aldı. Kandil’deki terörist başı Murat Karayılan, halka ve muhaliflere yönelik infazlar için emir verdi.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Terör örgütü PKK bölgede yıllardır asker, polis, öğretmen, işçi ayrımı yapmaksızın insanları kaçırıp bunları tekrar serbest bırakıyordu. PKK belli bir süre bu taktiği ile batılı ülkelere ve Türk halkına kanlı bir örgüt olmadığı görüntüsü vermeye çalıştı. Son operasyonlarla gerçek yüzü ortaya çıkan PKK, infazlara başladı.  Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre geçtiğimiz gün Lice’de öldürülen üst düzey bir teröristin üzerinden Karayılan imzalı infaz emri çıktı. Karayılan tarafından gönderilen yazıda örgüte destek vermeyen köylüler dahil kaçırabildikleri kişileri infaz etmeleri istendi. 

ÖĞRETMEN VE ÇOBAN

Karayılan’ın emrinden sonra, önce öğretmen Necmettin Yılmaz, görev yaptığı Şanlıurfa’dan memleketi Gümüşhane’ye dönerken Tunceli’nin Pülümür ilçesinde terör örgütü mensupları tarafından yolu kesilerek aracı yakılıp şehit edildi. Son olarak da dün, Şırnak’ta hayvanları otlatırken teröristlerce kaçırılan çoban Tayyip Fidan’ın cansız bedenine ulaşıldı.

PKK’lılar kaçırdıkları çobanı öldürdü

Şırnak merkeze bağlı Aslanbaşar Köyü’nde önceki gün sabah saatlerinde hayvanları otlatan Tayyip Fidan adlı çoban, akşam saatlerinde bir grup PKK’lı terörist tarafından kaçırıldı. Fidan’ın eve gelmemesi üzerine  ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ve köydeki güvenlik korucuları tarafından Fidan’ın bulunması için bölgede operasyon başlatılırken, silahla öldürülen Fidan’ın cesedi korucular tarafından bulundu. 7 çocuk babası ve 2 oğlu güvenlik korucusu olan Fidan’ın cesedi Şırnak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.