19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Bahçeli: CHP niye rahatsız oluyor?

MHP Lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. MHP'nin ezelden ebede Hakk’ın yolunda, milletin yanında olduğunu ifade eden Bahçeli, 'Adında halk olan, halkın partisi olduğunu iddia eden CHP niye celalleniyor, niye rahatsız oluyor?' sorusunu yöneltti.

AA18 Ekim 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:
 
"PKK’yla kuytu köşelerde fiskos yaparken, HDP’nin aparatı, PKK’nın siyasi sim kartı olurken bir şey olmuyor da biz bir teklifle gelince mi kıyamet kopuyor?" diyen Bahçeli, "Hem kaçmak hem de davul çalmak siyasi ahlaka sığar mı? Araba devrildikten sonra yol gösteren çok olurmuş, biz devrilmeden yola devam edilsin istiyoruz. Demirin tavında dövüleceğini söylüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
 

15 Temmuz’dan sonra bambaşka bir Türkiye tablosuyla karşılaşıldığını, çok yüksek risk ve tehditlerle boğuşmak durumunda olunduğunu üstüne basa basa belirttiğini hatırlatan Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hukuksuzluğun bir devlet kaybına neden olabileceğini sürekli vurguluyoruz. Gerçi şunu da biliyoruz ki CHP’li sözcülere, ekran ve gazete köşelerinde saldırgan tutum takınan zevata ne desek boştur. Çünkü tatsız aşa tuz neylesin, akılsız başa söz neylesin. CHP ve yandaşları düğüne giderler zurna beğenmezler, hamama giderler kurna beğenmezler. Bunlar MHP'yi tanımıyorlar, tanımak istemiyorlar. FETÖ’cüler, mandacılar, bölücüler, Türkiye’nin varlığını çekemeyen mihraklar bir de kendilerine aydınlıkçı diyenler üzüm üzüme baka baka nasıl kararıyorsa birbirilerini göre göre, duya duya her tarafları zifte bulanmıştır. CHP’nin bu tuzağa düşmesi akla zarar, siyasi geçmişine haksızlıktır. Atlar nallanırken kurbağa ayağını uzatırmış, biz konuşunca devreye girenlerin nifak saçan dillerini telaşla uzatmaları ise sefilliklerini örtemeyecektir. İçleri çıfıt çarşısına dönenlerden öğrenecek bir şeyimiz de yoktur. Bunlara diyorum ki yağ mı yoğurttan yoğurt mu yağdan çıkar, yakında görürsünüz. Az bekleyin, biraz daha sabredin."