23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Bölücü başı CHP-HDP-İP’e oy istedi

Cumhur İttifakı’na karşı cephe alan CHP-HDP-İP ve Saadet’e destek terör örgütlerinden geldi.

27 Mart 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Bölücü başı CHP-HDP-İP’e oy istedi

Terör örgütü PKK’nın yöneticilerinden Murat Karayılan “Ak Partiye oy vermek günahtır” sözleriyle Millet İttifakına oy istedi. 

OY VERMEK GÜNAHMIŞ

Terör Örgütü PKK’nın yurt dışından yayın yapan kanalına konuşan örgüt yöneticisi Karayılan 31 Mart yerel seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek “Bu seçimlerde sadece bir belediye başkanı seçilmeyecektir. Şimdiye kadar her ne sebeple olursa olsun AKP’ye oy veren Kürtler artık oy vermemelidir. Eğer başka bir partiye oy vermeye gönülleri el vermiyorsa, o zaman sandıklara gitmemelidir. Çünkü AKP-MHP’ye oy vermek İslami hukuka ve yurtseverlik değerlerine göre de suçtur, günahtır” dedi. Terörist başı bu sözleriyle Cumhur İttifakını hedef alırken Kürt seçmenleri ise CHP-HDP-İP ve Saadete ittifakına kanalize etmeye çalıştı. 

FETÖ DE DESTEK İSTEDİ 

FETÖ firarileri Tarık Toros ve Erhan Başyurt, 24 Haziran referandumunu kastederek “Köprüden önce son çıkıştı bu kaçırıldı. Şimdi yerel seçim köprüden sonra ilk çıkış. Seçimden çıkacak sonuç Ankara’nın paniğe kapılmasına yol açacak bir şey içeriyi ve dışarıyı da hareketlendirecek bir şey...” sözleriyle yine ihanet planı yaptıklarını ortaya koydu.

FETÖ'cü firariler Toros ve Başyurt'un sözleri ihaneti yine gözler önüne serdi.