19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Çiğli'de CHP'nin delege seçiminde yöneticiler karşı listeyi destekleyen kişiyi darp ettiler

CHP Çiğli İlçe Başkan Yardımcısı Dursun Ali Kazar ile bazı partililerin, delege seçimleri sırasında karşı listeyi destekleyen Ürgen Tepe'yi darbettiği iddia edildi.

AA17 Eylül 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Çiğli'de CHP'nin delege seçiminde yöneticiler karşı listeyi destekleyen kişiyi darp ettiler

Bir internet haber sitesinin genel yayın yönetmeni de olan Tepe, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki delege seçimi sandıklarını ziyaret ettiği sırada Kazar ve bazı partililerin saldırısına uğradığını öne sürdü.

Saldırı sonrası Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nden darp raporu aldığını ifade eden Tepe, Şehit Erdal Kılıç Polis Merkezi'nde sorumlular hakında şikayette bulunduğunu kaydetti.

Tepe, olayın ardından CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır'ın geçmiş olsun dileğini ilettiğini ifade etti.

CHP Çiğli İlçe Başkan Yardımcısı Dursun Ali Kazar ise gazetecilere yaptığı açıklamada, Tepe'nin delege olmadığı seçimde başka bir listeyi desteklediğini öne sürerek, oy verme işleminin saat 09.00'da başlayacağı kararına tepki göstererek tartışma başlattığını savundu.

Tepe'nin olay yerine gazeteci kimliğiyle değil taraf olarak bulunduğunu iddia eden Kazar, "Kendisi seçimleri provoke etti. Önce tartışma çıkarttı, bana tekme attı. Bu sırada arbede yaşandı. Benim onu darbettiğim doğru değil." ifadelerini kullandı.