23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Çocukların kanında boğuluyorlar

Eren Bülbül’ün şehadeti eli kanlı terör örgütünün kirli yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. Ana karnındaki doğmamış bebelere bile kurşun sıkan PKK son 3 yılda yaşları 1 ile 16 arasında değişen 17 çocuğu acımasızca katletti.

14 Ağustos 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Çocukların kanında boğuluyorlar

Bölücü terör örgütü PKK, 1979’da çocuk öldürerek başladığı vahşetinde çocukları hedef almaktan vazgeçmiyor. PKK, 2014- 2017 yılları arasında 17 çocuğu katletti, onlarca çocuğu sakat bıraktı. Son olarak Trabzon’un Maçka İlçesi’nde Teröristler bir evden erzak çaldı. Teröristlerin yerini güvenlik güçlerine gösteren kahraman Eren Bülbül de, teröristlerin kurşunlarına hedef oldu. İşte hain terör örgütünün katlettiği çocuklar;

- Yasin Börü: Daha yaşı 16 olan Yasin Börü 2014’te Diyarbakır’daki 6-8 Ekim olayları sırasında katledildi. Kurban eti dağıttığı sırada etrafını saran PKK’lılardan kaçarken sığındığı evde vahşice öldürüldü. 

- Hasan Yılmaz: Diyarbakır Silvan’da 2015 yılında PKK’nın yolda bıraktığı bombayla oynarken bombanın patlamasıyla 3 çocuk yaralandı 9 yaşındaki Hasan hayatını kaybetti.

- Fırat Simpil: Diyarbakır Silvan’da 30 Ağustos 2015 günü askeri aracın geçişi esnasında patlayan mayın sonucu hayatını kaybetti. Fırat Simpil daha 13 yaşındaydı. 

- Viyan Kanat: PKK, Hakkari Çukurca’Da Tugay Komutanlığı’na saldırdı. PKK’lı teröristlerin attığı havan mermileri yoldan geçen bir araca isabet etti 5 yaşındaki Viyan Hayatını kaybetti. 

- Oğuz Kaan ve Ceylin Aydın: Diyarbakır On Gözlü Köprü’de 2016 yılında PKK’nın bombalı saldırısı sonucu 5 kişilik aile katledildi. Sekiz yaşındaki Oğuz İle kardeşi üç yaşındaki Ceylin yaşamını yitirdi. 

- Mevlüde İrem Çiftçi: 13 Ocak 2016 da Diyarbakır Çınar’da İlçe Emniyet Amirliği ve emniyet lojmanlarına PKK’nın düzenlediği bombalı saldırıda polis babası ile 5 yaşındaki Mevlüde hayatını kaybetti. 

- Sadık Efe ve Ecrin Açıkgöz: Bu iki kardeşte Çınar’daki PKK’nın saldırısında katledildi. Sadık Efe 5 Ecrin ise daha 1 yaşındaydı. 

- Hüseyin Utku Gülbahar: Diyarbakır’da 2016 yılında Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’ne PKK’nın bombalı saldırısında  5 polis memuru şehit oldu. Hüseyin Uyku 5 yaşındaydı oda babasıyla birlikte şehit oldu.

- Eray Özyol ve Destina Parlak: Lise öğrencileri 15 yaşındaki Eray ile 16 yaşındaki Destina 13 Mart 2016’da terör örgütü PKK’nın Ankara Güven Park’taki bombalı saldırısında katledildi. 

- İbrahim Malay: Mart ayında İstanbul Bağcılar’da PKK’lı maskeli bir saldırgan bakkal dükkânına girerek 16 yaşındaki İmam Hatip öğrencisi İbrahim Malay’ı katletti.

- Ahmet Günak: Şanlıurfa Viranşehir’de sokaktaki kediye süt götürürken PKK’nın bombalı saldırısı sonucu 11 yaşındaki Ahmet hayatını kaybetti.   

- Fatih ve Havin Güneş: İki kardeş Mardin Nusaybin’de buldukları bir cismi kurcalarken meydana gelen patlamada yaşamını yitirdi. Fatih 5 Havin 3 yaşındaydı. 

- Eren Bülbül: Trabzon Maçka’da 15 yaşındaki Eren Bülbül, PKK’lı teröristlerin kaldığı yeri güvenlik güçlerine göstermeye çalışırken, teröristlerin kurşunuyla şehit düştü. 

Teröristlere ‘Eren’ bombası

Trabzon Maçka’da kaçak 3 kişilik terörist grubu yakalamak için başlatılan kapsamlı operasyon sürüyor. Bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ve Jandarma Özel Harekat timleri, dağlık ve ormanlık alanda kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için sarp ve ormanlık alanda zor şartlarda araziyi karış karış tarıyor. Operasyonlara Giresun ve Gümüşhane´den takviye ekipler de katıldı. Bu arada Hakkari Şemdinli’de önceki gün 5 teröristin öldürüldüğü operasyonda kullanılan bombaların üzerine Eren Bülbül’ün adının yazılması dikkat çekti. Bombaların üzerinde, “İyiki Varsın Eren Bülbül” yazdığı görüldü. 

Bahçeli: iyi ki varsın Eren!

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün yaptığı yazılı açıklamada “Bir Eren’in tüm terör  örgütlerine meydan okuyan bir şeref numunesi, cesaret nişanesi olduğunu herkes görecek ve öğrenecektir” dedi.  Bahçeli açıklamasını “İyi ki varsın Eren”  diye bitirdi.