20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bazı sinyaller alıyorum!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Muş 6.Olağan İl Kongresi'nde bir konuşma gerçekleştirdi. Yaptığı konuşmasında bazı sinyaller aldığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bazı haberler alıyorum bazı sinyaller alıyorum bazı iş adamlarının varlıklarını yurt dışına kaçırma gibi gayretleri olduğunu duyuyorum. Ve burada sesleniyorum. Önce kabinemize sesleniyorum. Bunların hiçbirine çıkış için izin vermemelisiniz.' ifadelerini kullandı.

3 Aralık 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Muş 6.Olağan İl Kongresi'nde bir konuşma gerçekleştiriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bazı haberler alıyorum bazı sinyaller alıyorum bazı iş adamlarının varlıklarını yurt dışına kaçırma gibi gayretleri olduğunu duyuyorum. Ve burada sesleniyorum. Önce kabinemize sesleniyorum. Bunların hiçbirine çıkış için izin vermemelisiniz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Ne zaman Muş'a gelsem, sizi her zaman iri gördüm, diri gördüm, kardeş gördüm, hep Türkiye gördüm. Bu terörün de belini kırdık mı, kırıyor muyuz? Son bir hafta içinde bini aşkın teröristi etkisiz hale getirdik. Mehmetimiz, polisimiz, güvenlik korucularımız şehadete yürüdüler ama binlerce teröristi de etkisiz hale getirdiler. Milletimin huzurunu kaçıran kim olursa olsun bedelini ödeyecek. Onlar çukur açtılar, şimdi o çukurlara gömüldüler.

Türkiye'nin son 15 yılı demokrasinin şaha kalktığı bir süreç oldu. Bugün ekonomisi 3 kat büyümüş, milli geliri 11 bin dolara çıkmış bir Türkiye var. 15 yıl önce paralarımızda bol sıfırlar var mıydı? Biz bu 6 sıfırı attık mı? Tuvalete 1 milyona gidilen günler vardı. Sıfırları attık 1 liraya gider hale getirdik.

BAZI İŞADAMLARI KAÇMAYA ÇALIŞIYOR, İZİN VERMEYİN!

Buradan sesleniyorum, bazı sinyaller alıyoruz, bazı işadamları mal varlıklarını satıp başka ülkelere kaçırmaya çalışıyorlar. Kabinemize sesleniyorum bunlara çıkış izni vermeyin. Çünkü bu adımlar hıyaneti vataniyedir. Bu ülkede kazanıp bu kazançları yurt dışına kaçırmak isteyenlere biz iyi gözle bakamayız.

BAĞIMSIZ TÜRKİYE'Yİ HAZMEDEMİYORLAR

Sizler son günlerde sergilenen çifte standartları takip ediyorsunuz değil mi? Hans’a, Corc’a, Mayk’a göre değil Hasan’a Ali’ye Ahmet’e göre hareket etmemiz birilerini rahatsız ediyor.

Alışmışlar emir kipiyle hareket eden Türkiye’ye. Bağımsız Türkiye’yi hazmedemiyorlar.

BİZİ DE BM'NİN KARARLARI BAĞLAR

Mesela ne yapmışız. Sözleşmemiz olan bir ülkeden vatandaşımız kışın üşümesin diye doğalgaz satın almışız. Diğer ülkeler gibi bizi de sadece BM’nin kararları bağlar. Türkiye bu kararları harfiyen uygulamıştır. Üstelik bizim yaptığımız işin müttefiklik ruhuna aykırı bir durumu da yok.

GİDİCİDİR BAY KEMAL

Kahveyi yudumlarken bir yandan da darbeyi izliyordu. Şahsım, enerji bakanımız, biz havalimanına indiğimizde bu gelmiş ve oradan kaçmış. Sende yürek yok be. Sen dürüst değilsin ya. 7 Ağustos'ta Yenikapı'da yaptığımız muhteşem buluşmaya bu beyefendiyi de davet ettim. Sayın Bahçeli anında olumlu dönüş yaptı, bu ise önce gelemeyeceğini söyledi. Bu bay Kemal önce gelemeyeceğini söyledi, sonradan ikna ettiler cumartesi günü muhteşem buluşmamız vardı, cuma akşama doğru katılacağının haberini verdi. Her zaman yalan söyledin. Yine bir yalan. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Yine FETÖ'nün sosyal medya tetikçilerinin servis ettiği bilgilerle günlerce MİT'i hedef aldı.

KASETLE GELEN, DEKONTLA GİDER

Son olay 2019 seçimlerine farklı bir isimle gitmek istediklerine işaret ediyor. Gidicidir bay Kemal. Ali okulunu bitiren herkes önündeki kağıtları okuyunca meselenin başka türlü bir şey olduğunu anlar. Bu zat okuduğun da anlamıyor. Ne diyelim, kasetle gelen giden, dekontla gider.