26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Erdoğan’ın oyu yüzde 54-56 bandında!..

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, kamuyodu araştırmalarına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 54-56 bandında olduğunu belirterek “ AK Parti de 1 Kasım’daki pozisyonunu koruyor, o da 46-48 bandında” dedi.

20 Mayıs 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Erdoğan’ın oyu yüzde 54-56 bandında!..

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin seçim vaatlerinde “yargı” alanına getirilen eleştirilere değinen Ünal, CHP’nin 15 Temmuz’dan sonra hakim ve savcıları itibarsızlaştıran bir dil kullandığına işaret etti.

İNCE’YE ATIŞ SERBEST...

Ünal, İnce’nin seçim kampanyasını, kendisinin üniversiteden mezun olduktan sonra memleketi Elbistan’a gittiğinde o dönemdeki belediye başkan adayının seçim kampanyasına benzettiğini ifade etti. Ünal, söz konusu adayın, çevresindekilere seçim kampanyasını anlatırken “Arkadaşlar stratejimiz belli; doldur, boşalt, atış serbest” dediğini aktardı. İnce’yi dinlerken bunu gördüğünü söyleyen Ünal, “Herhangi bir fizibilitesi olmayan, herhangi bir altlığı, verili bir bilgiye, ölçüme dayanmayan adeta insanlar kahvede oturur sohbet ederler ya şunu şöyle yapmak, bunu böyle yapmak, asarlar, keserler... Tam bir doldur, boşalt, atış serbest dili ve söylemi ile gidiyor. Bu bana AK Parti siyaseti öncesindeki vaatleri hatırlatıyor” diye konuştu.