25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Gençler istedi, Yıldırım yapacak

İnternet üzerinden dilekçe oluşturularak İstanbul’da toplu taşımayla ulaşımın 24 saat kesintisiz olması için bir imza kampanyası başlatıldı.

20 Mart 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Gençler istedi, Yıldırım yapacak

Çağrıya kulak veren AK Parti ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Binali Yıldırım ‘Kesintisiz ulaşım’ vizyonu kapsamında, belediye başkanı olması halinde İstanbul’da toplu taşıma araçlarıyla 24 saat ulaşımın hayata geçeceğini ifade etti. 

KESİNTİSİZ ULAŞIM 

Gençler, internetteki dilekçelerinde “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının, 24 saat ulaşım olması için planlarını açıklamasını ve bu konuda bir söz vermelerini talep ediyorum. Bu konuda belediye başkanı adaylarının, halkın talebine kulak vererek bir söz vermesini talep ediyorum” dediler. 

TÜM GECE HİZMET 

30 bin imzayı aşan gençlerin taleplerine Binali Yıldırım kayıtsız kalmadı. Gençlere kesintisiz ulaşım sözü veren Yıldırım, İstanbul’da ‘Kesintisiz ulaşım’ vizyonu kapsamında, belediye başkanı olması halinde İstanbul’da toplu taşıma araçlarıyla 24 saat ulaşımın hayata geçeceğini ve metronun çalışmadığı saatlerde metronom araçlar belli merkezlerde tüm gece hizmet vereceği açıkladı. 

Binali Yıldırım, dün akşam Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen ‘4. Taksiciler Ödül Töreni’ne klasik bir taksiyle geldi.