25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Hem korkak hem küfürbaz

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde millete ve Cumhurbaşkanına ağır şekilde hakaret eden Yönetmen Mustafa Altıoklar hakkında gözaltı kararı verildi.

KEMAL GÜMÜŞ17 Temmuz 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Hem korkak hem küfürbaz

Ancak Altıoklar’ın Almanya’ya kaçtığı belirlendi. FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinliklerini hazmedemeyenler içlerinde besledikleri kin ve nefreti bir kez daha kustu. Daha öncede milleti aşağılayan açıklamalarıyla bilinen yönetmen Mustafa Altıoklar Twitter hesabından küstahça bir açıklama yaptı. Altıoklar önce 15 Temmuz destanını yazan milleti aşağıladı ardından hem şehitlere hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ağır hakaretlerde bulundu. 

KAÇTIKTAN SONRA YAZDI

80 milyonun büyük bir coşku ile şehitlerimizi ve yazılan destanı unutturmamak ve anmak için sokaklara yollara döküldüğü saatlerde Mustafa Altıoklar, attığı çirkin mesajlarla büyük tepki çekti. Skandal paylaşımların ardından harekete geçen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Altıoklar hakkında soruşturma başlattı. Evine giden emniyet birimleri ikametinde olmadığını tespit etti. Yapılan kısa bir araştırmanın ardından Mustafa Altıoklar’ın  daha önce Almanya kaçtığı belirlendi. Altıoklar, Twitter’dan yaptığı o çirkin açıklamada;

- Sahte darbenin bayramını kutlamak kadar büyük geri zekalılık... Ne hale getirdiniz ülkemin mazlum halkını? Maymun ettiniz maymun

- Mestanlara destan yazmışlar. Görgüsüz, kültürsüz hödüklerin çakma destanı. Linç ettiniz gariban çocukları bir ...ğı sultan etmek için.

BİR KÜSTAH DA İZMİT’TE

Öte yandan İzmit’te yerel bir derginin yazı işleri müdürlüğünü yapan Yeliz Koray isimli provokatör, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili ‘Yerim destanınızı’ başlıklı yazısında milletin onurlu duruşunu aşağılamıştı. Gözaltına alınan Koray, adli kontrolle serbest bırakıldı.