19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Bahçeli: Atatürk'ün partisi terör örgütlerinin sığınağı haline gelmiştir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nevşehir'de konuşma yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştiren Bahçeli, 'Atatürk'ün partisi terör örgütlerin sığınağı ve saldırı üssü haline gelmiştir' dedi.

14 Mart 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Bahçeli: Atatürk'ün partisi terör örgütlerinin sığınağı haline gelmiştir

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçimleri için mitinglerine Nevşehir'de devam etti. HDP'nin "Kürdistan" söylemlerine CHP ve İYİ Parti'den hiç ses çıkmadığını söyleyen Bahçeli, "Atatürk'ün partisi terör örgütlerin sığınağı ve saldırı üssü haline gelmiştir. CHP, PKK'nın oylarını talep edecek kadar çirkefe bulaşmıştır" dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar;

"Kürt kökenli kardeşlerimiz bizim canımızdır. Biz hep birlikte Türkiye'yiz. Geleceğimizi ay yıldızlı al bayrağın altında görüyoruz. Hiçbir Kürt kökenli kardeşim, teröre, bölünmeye, dağılmaya ve parçalanmaya umut bağlamaz, göz kırpmaz, onay vermez. Aksini düşünen varsa bilsin ki tescilli vatan hainidir." 

"CHP ve İP'in bir numaralı destekçisi HDP, 'Kürdistan' diyor. Batıda AK Parti ile MHP'ye kaybettirmekten bahsediyor. Cumhur İttifakı'nın haricinde hiç kimse de çıkıp 'Bu Kürdistan neresidir?' diye sormaya cesaret edemiyor. Kürdistan demek bölünme demektir, Kürdistan demek bekamızın imhasıdır. Türkiye'de Kürdistan yoktur, olmamıştır, olamayacaktır."