19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Ahmet Aydın: Referandum şimdiden meyvelerini vermeye başladı

TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, 2019 yılının Anayasa değişikliği referandumunun meyve vereceği tarih olduğunu belirterek, 'Aslında şimdiden meyvelerini vermeye başladı' dedi.

DHA5 Mayıs 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Ahmet Aydın: Referandum şimdiden meyvelerini vermeye başladı

Ak Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından bir düğün salonunda teşkilata yönelik referandum nedeniyle teşekkür yemeği verildi. Yemeğe TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'ın yanı sıra; milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat ve Salih Fırat, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez ve çok sayıda partili katıldı.

Ahmet Aydın, 16 Nisan'dan sonra siyasetin değiştiğini belirterek, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin avantajlarını anlattı. Aydın şöyle konuştu:

"Artık o eski Türkiye'nin tüm kapıları kapandı. O irademizin üzerindeki tüm kirli elleri, kirli düşünceleri, terörü, darbeyi 16 Nisan'da sandığa gömdünüz. Artık yaşasın yeni Türkiye diyoruz. Yeni ve güçlü Türkiye'nin kapıları bu sistemle birlikte, bu seçimle birlikte sonuna kadar açıldı. Çok daha fazla çalışmamız gerektiğini de biliyoruz. Çünkü 2019 yılı gerçekten bu ülkenin, bu sistem değişikliğinin ilk meyvelerini verecek olduğu tarihtir. Aslında şimdiden meyvelerini vermeye başladı. Çünkü hiçbir zaman gönül bağını koparmadı. Aşkı, tutkusu, sevdası olan partisine, yuvasına Cumhurbaşkanımız artık resmen geçtiğimiz günlerde üyelik tescil etti. Yeter mi, yetmez. İnşallah ayın 21'inde yine o ilk günkü aşkla, o sevdayla, o hizmet aşkıyla kurduğu, büyüttüğü partinin başına gene başkan olarak seçilecektir. İşte o zaman Türkiye'yi tutabilene aşk olsun."