19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

‘Tek umudumuz Erdoğan’

Şimdiye kadar görmedikleri hizmetleri AK Parti döneminde gördüklerini belirten Aydınlılar, kararını verdi: Cumhurbaşkanımızı destekliyoruz. Türkiye’yi daha iyi bir noktaya getirebileceği için oyumuzu Erdoğan’a vereceğiz.

MUAMMER BAŞKAN23 Haziran 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
‘Tek umudumuz Erdoğan’

Star ekibi, Aydın’da vatandaşın nabzını tuttu. Aydın’da 2002’den önce bitirilemeyen projelerin AK Parti ile bitirildiği ifade eden vatandaşlar, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekliyoruz” diyor. İşte Aydınlıların görüşleri… 

Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş: Yerel yönetimden alamadığımız hizmeti, AK Parti tarafından alıyoruz. 

AK Parti Aydın Kurucu İl Başkanı Rıza Acar: Aydın’da AK Parti  iktidara geldikten sonra  eğitim, sağlık, bayındırlık, özel sektör yatırımları ve buna benzer bir çok yatırımlar yapılmış durumdadır. l Aydın STK Platformu Başkanı Koray Güneş: Biz Aydın STK Platformu 99 paydaştan oluşuyoruz.  Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın, hükümetimizin yapmış olduğu politikaları benimsiyoruz, önemsiyoruz ve destekliyoruz. 24 Haziran Seçimlerini önemsiyoruz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız, destekliyoruz. Çünkü bu zamana kadar yapılan yatırımların devamı için, ülkemizin istikrarı için, istikbalimiz için Cumhurbaşkanımız Erdoğan 24 Haziran’da kazanacaktır. 

İnşaat mühendisi Hüseyin Aksu: Aydın’da ilk kez AK Parti açık farkla, Aydın da birinci parti konumunda. AK Parti Aydın’dan en az 4 milletvekili çıkaracak. 

Esnaf Mesut Çelik:  Erdoğan’ın ülkenin menfaatine birçok şey yaptığını düşünüyorum. Tek umudumuz Erdoğan, Türkiye’yi daha iyi bir noktaya getirebileceğini düşündüğüm için oyumu Sayın Erdoğan’a vereceğim.

İşletmeci Muzaffer Gürgen: Aydın’da yerel iktidar CHP. Aydın’a belediye tarafından hiçbir şey yapılmıyor. Yerelin eksikliğini   AK Parti hükümeti tamamlıyor.   

AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili  Mustafa Savaş: Aydın’a yaklaşık 1 milyardan fazla yatırımlar yaptık AK Parti hükümeti olarak.