25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Mescid-i Aksa’da buluşalım

Sadakataşı Derneği, Mescid-i Aksa’da iftar programı düzenledi. İşgal altındaki Doğu Kudüs’ün Eskişehir beldesinde bulunan Mescid-i Aksa avlusundaki iftar programına, İstanbul Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Çimen, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Bayraktutar ve Günay Kaya ile Sadakataşı Derneği görevlileri de katıldı.

20 Haziran 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Mescid-i Aksa’da buluşalım

Sultanbeyli Belediyesi ve Memur-Sen’in destekleriyle Harem-i Şerif’in avlusuna kurulan iftar sofralarında binlerce Filistinli oruçlarını açtı. Namaz için Mescid-i Aksa’ya gelenler, bu sofralarda iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı. 

KUDÜS’TE ALTI YIL

Sadakataşı Derneği Görevlisi Enes Erbaş, “Bu sene Sadakataşı Derneğimizin Kudüs iftarları için buradayız. 6 yıldan beri olduğu gibi bu sene de Filistinli kardeşlerimizle iftarlarımızı paylaşmak için bu sofraları kurduk” dedi. Uzun yıllardır Mescid-i Aksa’da iftar sofraları kurduklarına vurgu yapan Erbaş, “6 yıl önce, Mescid-i Aksa avlusuna kurduğumuz gölgeliklerle başladığımız faaliyetlerimiz, ara vermeden artarak devam ediyor” ifadelerini kullandı. Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Bayraktutar, “Hayatımın en mutlu günlerinden birini yaşamaktayım. Kudüs’te, buradaki din kardeşlerimize özellikle Memur-Sen olarak iftar yemeği vermek bizim için çok önemli.” dedi.