18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Arif V 216 fragmanı Cem Yılmaz'ın yeni filmi büyük ilgi gördü

Cem Yılmaz’ın yeni filmi Arif V 216 fragmanı yayınlandı. Cem Yılmaz’ın uzun süredir beklenen yeni filminin fragmanı izleyicilerle buluştu. Arif V 216 fragmanı meraklılarıyla buluştu. Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı Arif V 216’nın vizyon tarihi 2018 olarak açıklandı.

20 Mart 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Arif V 216 fragmanı Cem Yılmaz'ın yeni filmi büyük ilgi gördü

Cem Yılmaz’ın yeni filmi Arif V 216 fragmanı yayınlandı ve izleyicilerle buluştu. Arif V 216 fragmanı birbirinden komik sahneler barındırıyor. Cem Yılmaz’ın uzun süredir beklenen yeni filmi Arif V 216 fragmanında, GORA ve AROG filmlerine de atıf yapılıyor. Dünyaya düşen bir cismi bulan Cem Yılmaz, Arif’le ilginç bir yoldan tanışıyor. Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı Arif V 216’nın vizyon tarihi 2018 olarak açıklandı.

Arif V 216 fragmanı kısa sürede çok sayıda izlenme sayısına ulaştı. Youtube Türkiye trend videolar arasında 12 numarada bulunan fragman, Cem Yılmaz resmi hesabından da paylaşıldı.

CEM YILMAZ FİLMOGRAFİSİ

Cem Yılmaz, gişe rekorları kıran birçok filmi hem yönetti hem oynadı. Hokkabaz, AROG, Pek Yakında, Ali Baba ve 7 Cüceler filmlerini yöneten Cem Yılmaz birçok filmde de oynadı.

1998'de Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle sinema sektörüne adım attı. İçlerinde Türk Sineması’nın en sevilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., A.R.O.G, Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımların da bulunduğu 10 filmde rol aldı ve 3 filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı.

Sinema alanındaki çalışmalarının yanı sıra sahne gösterilerini de devam ettirdi; her biri kapalı gişe oynayan 4 ayrı stand up gösterisi gerçekleştirdi, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası işbirliği ile özel konserler kapsamında orkestraya 2 kez şeflik yaptı ve üniversite ziyaretlerinin birleşiminden oluşan bir DVD çıkardı.