24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Galaksinin Koruyucuları 3D’nin Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı

Büyük bir merakla beklenen Galaksinin Koruyucuları filminin Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı.

21 Şubat 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Galaksinin Koruyucuları 3D’nin Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı
Marvel'ın en ünlü ve en eğlenceli çizgi roman serilerinden biri olan Guardians Of The Galaxy çok yakında beyazperdedeki yerini alacak.

Usta yönetmen James Gunn'ın yönetmenliğini yaptığı bilimkurgu, aksiyon ve macera türündeki yapım,yönetmen ve yapımcılar için Marvel filmleri arasında bambaşka bir yerde duruyor.

Filmin başrollerinde ise Chris Pratt, Zoe Saldana, Vin Diesel (Groot'un sesi), Bradley Cooper (Roket'in sesi) ve Lee Pace yer alırken, Commander Rael rölünde Glenn Close ve The Collector rolünde ise Benicio Del Toro oyunculara eşlik ediyor.

Galaksinin Koruyucuları adı ile vizyona girecek olan film maceraperest Peter Quill'in tüm evreni tehdit eden güçlü bir kötü olan Ronan'ın çok istediği bir gök cismini çalması sonrasında ödül avının nesnesi olduğu bir serüvene davet ediyor. Ronan'dan kurtulmak isteyen Quill, silahlı bir rakun olan Roket, insansı bir ağaç olan Groot, ölümcül ve esrarengiz Gamora ve intikam hırsıyla yanıp tutuşan Drax, nam-ı diğer Yokedici'nin dahil olduğu grubun bir parçası haline gelir. Gök cisminin evren için taşıdığı tehdidi keşfeden Quill, bu enteresan anti kahramanlar ile birlikte son direniş için çarpışır.