25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kötü Çocuk fragmanı meraklılarıyla buluştu

Kötü Çocuk fragmanı yayınlandı. İnternet üzerinden okunma rekorları kıran kitap uyarlaması Kötü Çocuk filminin fragmanı merakla bekleniyordu. Filmin ilk fragmanı görücüye çıktı. Kötü Çocuk 20 Ocak’ta vizyona girecek.

6 Aralık 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kötü Çocuk fragmanı meraklılarıyla buluştu

Yeni film Kötü Çocuk fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. İnternet üzerinden okunma rekorları kıran Kötü Çocuk kitabının sinema uyarlaması için geri sayım başladı. Kötü Çocuk fragmanı görücüye çıktı. Kötü Çocuk film fragmanında Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu yer alıyor.

3 kitaplık bir seri olan ve internet üzerinden 100 milyondan fazla kez okunan Kötü Çocuk kitabını Büşra Küçük yazdı. Kötü Çocuk roman serisinin sinema uyarlamasında, Meriç karakterini Tolga Sarıtaş canlandıracak. Kayla karakterine ise Afra Saraçoğlu hayat verecek. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği Kötü Çocuk, TAFF Pictures tarafından sinemaya uyarlandı. Filmin vizyon tarihi ise 20 Ocak olarak açıklandı.

KÖTÜ ÇOCUK KİTAP KONUSU

Kayla, on yedi yaşına girdiğinde, ilk kez gördüğü babasıyla, yabancı bir şehre taşınır. Bu yeni şehirde yaşadığı zorluklar karşısında, hiç beklemediği bir çocuk hep yanında olur. Meriç, etrafına ördüğü sağlam duvarlar arasında yaşayan, yalnızlığı seçmiş bir çocuktur. Kayla ilk kez bir erkeğe güvenir. Meriç'in sırlarla dolu hayatı onu düştüğü karanlığın derinliklerinden yukarıya çekerken, yanlışlar doğru gözükür. Ta ki Kayla, isminin anlamına yakışır bir şekilde yaşamadığını fark edinceye dek…

 

Güvendeydim! Güvende olduğuma inanamıyordum ama güvendeydim işte. Bu kolların arasında kimsenin bana zarar veremeyeceğini biliyordum. Sigaranın gömleğine sinen yoğun kokusunu alırken, hızla uzaklaşan ayak seslerini duydum. Sonunda sadece fırtınanın sesi duyulmaya başladığında, belimdeki eller dirseklerimi tuttu. Beni kendinden uzaklaştıracağını anlayıp ona sıkıca sarıldım ve tutmakta olduğum gözyaşlarımı serbest bıraktım. Hamlem işe yaradı. Dirseklerimden vazgeçip, ellerini tekrar belime doladı. "Korkma artık. İyisin," diye fısıldadı bir süre sonra. Beni rahatlamak ister gibiydi. Korkmuyordum. Ona neden güvendiğimi bilmiyordum ama onun yanında korkmuyordum.