16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Cahit Altunay: Sosyal belediyecilik anlayışıyla gönül köprüsü kuruyoruz

Sultangazi'de ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaretlerde eden Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay; 'Sosyal belediyecilik çalışmalarımızın önemli halkalarından biri olan ‘Elden Ele Yardım Merkezi’miz ile hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü kuruyoruz' dedi

30 Eylül 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Cahit Altunay: Sosyal belediyecilik anlayışıyla gönül köprüsü kuruyoruz
Sultangazi Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmayı sürdürüyor. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da sorumlu ekiplerle beraber periyodik aralıklarla ihtiyaç sahibi ailelere ziyaretlerde bulunarak; gıda, giysi, kırtasiye ile temizlik ve medikal malzemelerinin dağıtımını yapıyor.
 
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay  eşi İlknur Altunay ile birlikte, ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaretlerde bulundu. Ailelerin sorunlarını dinleyen Başkan Altunay, beraberinde getirdiği gıda, giysi, kırtasiye ile temizlik ve medikal malzemelerinin dağıtımını yaptı.
 
Öte yandan Başkan Altunay,  ihtiyaç sahibi ailelere Sultangazi Belediyesi Elden Ele Yardım Merkezi aracığıyla yardımda bulunan hayırsever işadamlarına da "teşekkür" ziyaretlerinde bulunuyor. Yardım desteğinde bulunan  hayırseverlere teşekkür eden Başkan Altunay, bu merkez aracılığıyla ilçedeki tüm ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıldığını belirtti.
 

SOSYAL BELEDİYECİLİK

 
Elden Ele Yardım Merkezi’nin ilçede; hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü olduğunu ifade eden Başkan Altunay, şunları söyledi:
 
“Sosyal belediyecilik çalışmalarımızın önemli halkalarından biri olan ‘Elden Ele Yardım Merkezi’miz ile hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü kuruyoruz. Bu merkez aracılığıyla ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Zorlukları, darlıkları beraber aşmak; güçlükleri hep beraber yenmek için Elden Ele Yardım Merkezimiz aracılığıyla büyük bir gönül seferberliği yürütüyoruz.”