18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Patlama sonrası Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama

Ankara'daki patlama sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi.

AA17 Şubat 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına yönelik terör saldırısını lanetlediğini bildirdi.

Kılıçdaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, terör saldırısını gerçekleştirenler ve saldırının arkasındaki karanlık güçlerin, milletin dayanışma ve birlik duygusunu aşamayacağını belirtti.

Türkiye Cumhuriyetinin ve tüm vatandaşların, bu hain saldırıyla ulaşılmak istenen hedefin karşısında kararlılıkla duracağının altını çizen Kılıçdaroğlu, "Ankara'da görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına yönelik, bu akşam saatlerinde gerçekleşen terör saldırısını lanetliyorum" ifadesini kullandı.

Cumhuriyetin başkenti Ankara’nın merkezinde gerçekleşen terör saldırısının, tüm detaylarıyla aydınlatılması konusunda, kurumların üstlerine düşen görevi titizlikle yerine getireceklerine inandığını kaydeden Kılıçdaroğlu, alçak saldırıda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personeline ve vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Kılıçdaroğlu, terör şehitlerinin ailelerine, sevenlerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve tüm millete başsağlığı dileklerini iletti.