18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Fenerbahçe Lucas Perez ve Bony'den birini renklerine bağlayacak

Golcü arayışlarına devam eden Fenerbahçe, önce Lucas Perez'le daha sonra ise Bony'le bir araya gelecek.

18 Temmuz 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe Lucas Perez ve Bony'den birini renklerine bağlayacak

Yönetim, Aykut Kocaman'ın çok istediği forvet transferini, UEFA'ya kadronun verileceği 21 Temmuz Cuma gününe kadar tamamlamaya kararlı. 

PEREZ İÇİN İKNA TURU

Aykut Kocaman, İspanyol forveti takımda görmeyi çok istiyor. Ospina konusunda Fenerbahçe ile anlaşmayan Arsenal, Perez'in kiralanması için kolaylık sağlamaya hazır. Ancak 28 yaşındaki futbolcu, ülkesine dönmekte kararlı.

Oyuncunun menajeri Rodrigo Fernandez, Fenerbahçe dahil birçok kulüpen teklif aldıklarını ancak Lucas Perez'in İspanya dışında bir takıma gitmesinin zor olduğunu söyledi.  Buna rağmen Sarı-Lacivertliler, son ana yıldız futbolcuyu ikna etmek için çaba harcamaya karar verdi

BONY KAMPA ALINMADI

Fildişi Sahilli yıldız, Guardiola'nın kendisini istememesine rağmen 1 sezon daha takımda kalabileceğini umuyordu. Ancak Manchester City'nin dün başlayan ABD kampı, Bony'nin hayallerini tamamen alt üst etti.

Guardiola, gelecekleri belirsiz olan Denayer ve Nasri gibi isimleri kampa davet etmesine rağmen 29 yaşındaki golcüyü almadı. Fenerbahçe de Bony'yi kiralamak için girişimlerini hızlandırdı. City'ye Çin'den bir teklif gelse de Fildişi Sahilli oyuncunun buna sıcak bakmaması, Sarı-Lacivertliler için önemli bir avantaj.
 
(Sporx)