25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Advocaat ilk 11'de değişikliğe gidiyor

Spor Toto Süper Ligin yedinci haftasını Aytemiz Alanyaspor beraberliği ile kapatan Fenerbahçe'de gözler Manchester United maçına çevrildi. Teknik direktör Dick Advocaat'ın Alper Potuk'tan memnun olmadığı ve onun yerine United maçında Miroslav Stoch'a görev verebileceği belirtildi.

17 Ekim 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Advocaat ilk 11'de değişikliğe gidiyor
Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, 1-1 biten maç sonrası soyunma odasında futbolcularıyla konuşmazken, yardımcılarıyla kısa bir toplantı yaptı.
 
Pas organizasyonlarından şikayetçi
 
Advocaat'ın yardımcılarıyla yaptığı toplantıda, takımının pas organizasyonlarından ve defansif pozisyonundan şikayetçi olduğu ifade edildi. Sarı lacivertli takımın hızlı hücuma çıkamadığının altını çizen Dirk Advocaat'ın hafta içindeki antrenmanlarda bu konu üzerinde durması bekleniyor. 
 
Hollandalı teknik adamın bazı futbolcularının gösterdiği performanstan memnun olmadığı ve Manchester United maçı öncesi oyuncularına bazı uyarılarda bulunacağı öğrenildi.
 
Aytemiz Alanyaspor'un bulduğu beraberlik golünde savunma oyuncularının konsantrasyondan uzak kaldığını belirten Dick Advocaat'ın özellikle iç sahada alınan kötü sonuçların önüne geçmek için bazı önlemler alacağı bildirildi.
 
Yönetimle Manchester United ve Atiker Konyaspor maçlarından sonra görüşme yapıp, takımın son durumu hakkında bilgi vermesi belirtilen Advocaat'ın takımında da bazı değişiklikler yapması bekleniyor. 
 
Alper'den memnun değil
 
Tedavisi devam eden Lens'in durumu hakkında sağlık ekibinden bilgi alan Hollandalı teknik adamın, Aytemiz Alanyaspor maçında Alper Potuk'un da performansından memnun kalmadığı ve Manchester United karşısında Miroslav Stoch'u değerlendirebileceği belirtiliyor. 
 
Jeremain Lens'in sakatlığının ise iyiye gittiği belirtilirken, Dick Advocaat'ın futbolcusu yüzde yüz hazır olmadan kadroya almak istemediği öğrenildi. Fanatik