18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Ahmet Çakar: Galatasaray 4 ya da maksimum 5 puan alır

Ahmet Çakar, Devler Ligi'nde mevcut grubu sonuncu bitireceğini iddia etti.

18 Eylül 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Ahmet Çakar: Galatasaray 4 ya da maksimum 5 puan alır

Ahmet  Çakar, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Çakar'ın açıklamasında, "Bu grupta lider kim olur bilmiyorum ama sonuncuyu biliyorum. Galatasaray bu grupta sonuncu olur. Galatasaray 4 ya da maksimum 5 puan alır." dedi.

Çakar'ın diğer açıklamaları şöyle;

Galatasaray, dünya kura tarihine geçti. Hiçbir kulüp böylesine kolay bir kura çekmemiştir. Bu da bazı sorunlar getiriyor. Bu grup, Real Madrid, PSG gibi takımlardan oluşsaydı, Galatasaray'ın başarısız sonuçları kabul görürdü. Eğer bu grupta 4-5 puan alırsan sorunlar yaşarsın. Galatasaray bu gruptan 4 ya da 5 puan alır. Niye böyle söylüyorum? Galatasaray kağıt üzerinde rakipleriyle baş edebilecek konumda ancak oyun kurgusu öyle değil. Herkes Rodrigues diyor. Lokomotiv karşısında Rodrigues'i göreceğim. Onyekuru'yu da göreceğim. Bazı oyuncuları gereksiz büyütüyoruz. Ozan Kabak, Kasımpaşa karşısında iyi oynadı. Ancak Kasımpaşa ile oynamakla Schalke ve Porto ile oynamak aynı değil. Terim sonuncu olursam yıpranırım korkusu içinde. Keşke 1-2 baba rakip olsaydı diye düşünüyordur.