25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Al Nassr Giuliano'dan önce Belhanda'yı transfer etmek istedi

Suudi Arabistan takımı Al Nassr'ın Giuliano'dan önce Belhanda'yı transfer etmek istediği ortaya çıktı.

19 Ağustos 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Al Nassr Giuliano'dan önce Belhanda'yı transfer etmek istedi

Galatasaray’ın Akhisarspor maçında kupayı rakibine kaptırması, Fenerbahçe’nin Benfica’ya elenmesi sonrasında Cocu ve Fatih Terim’in Belhanda ile Giuliano’yla yola devam etmesinin imkansız olduğu aşikardı.

Aradan geçen 15 günlük süre zarfı içerisinde Fenerbahçe ile Galatasaray her iki futbolcuyu satmak için kolları sıvadı ve sarı lacivertli kulüp Giuliano’yu Al Nassr’a göndermeyi başardı. Zenit’ten büyük umutlarla transfer edilen ve 7 milyon euro’ya mâl olan Brezilyalı futbolcu FFP kriterlerinden dolayı Ali Koç’a derin bir nefes aldırırken, transferde perde arkasında yaşanan gelişmeler dikkat çekti.

Suudi Arabistan takımı Al Nassr Giuliano’dan önce Younes Belhanda’ya talip oldu. Faslı oyuncu için 8 milyon euro’yu gözden çıkaran Araplar, Galatasaray’ın kapısını çalarken oyuncunun ‘Ben Galatasaray’dan ayrılmak istemiyorum ve Şampiyonlar Ligi’nin bekliyorum’ demesi bu transferi yarıda bıraktı. Fatih Terim, Belhanda’nın bu yanıtından sonra ilk başlarda tecrübeli futbolcuyla yola devam kararı aldı, fakat Belhanda’nın performansında herhangi bir değişiklik görmeyince ‘İmparator’ yönetime ‘Belhanda satılsın’ talimatı verdi.

Yaklaşık 3 gün önce ‘Takımda büyük değişiklikler olacak, gelenler gidenler olacak bütün sorumluluğu üstüme alıyorum’ derken Belhanda, Feghouli ve Gomis’i işaret eden Fatih Terim’in, Belhanda’nın saha içindeki görevini Emre Akbaba’ya vermesi beklenirken Gomis’in de yakın bir süre içerisinde Arabistan’ın yolunu tutma ihtimalinin yüksek olması Galatasaray’ı forvet arayışlarına itiyor.

(Diriliş Postası)