25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Ali Koç Perşembe günü 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanlığı'ndan istifa edecek

Fenerbahçe Kulübü Başkan adayı Ali Koç'un Perşembe günü 1907 Fenerbahçe Derneği başkanlığından istifa edeceği ve resmen Aziz Yıldırım'ın karşısına çıkacağı öğrenildi.

StarSpor - Levent GÜLTEKİN19 Eylül 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Ali Koç Perşembe günü 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanlığı'ndan istifa edecek

Artık secim çalışmaları için kolları sıvayan ve yavaş yavaş kadrosunu şekillendiren Ali Koç’un 21 Eylül Perşembe günü '1907 Derneği Başkanlığı'ndan' istifa edip Fenerbahçe başkanlığına resmen aday olacağı belirtildi.

21 Eylül’de Four Seasons otelinde yemek verecek olan Ali Koç’un ilk hamle olarak Burhan Karaçam ve Metin Sen'i kadrosuna alacağı bildirilirken, Koç’un 1907 Fenerbahçe derneğinin önde gelen bazı isimlerini de bünyesine katacağı öğrenildi. İlk olarak yönetim kadrosunu şekillendirmeye çalışan 50 yaşındaki genç yöneticinin 'Alex de Souza'ya sportif direktörlük verecek' iddialarına şimdilik soğuk baktığı anlaşılırken, Koç’un takımın alacağı sonuçların kötüye gitmesi halinde mayıs ayında kesin olarak başkan olacağı ifade edildi.

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Hakan Dinçay’ın cenaze töreninde Ali Koç’la bir araya gelmeyen Aziz Yıldırım’ın geleceğinin saha içi sonuçlarına bağlı olduğu bildirilirken, Mayıs ayına kadar şampiyonluktan kopan Fenerbahçe’de Yıldırım’ın arkasında duran bazı üyelerin bu sefer faturayı başkana keseceği belirtiliyor.