Ali Şen'den Aziz Yıldırım'a yanıt gecikmedi!

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, Aziz Yıldırım'ın genel kurulda yaptığı açıklamalar hakkında konuştu.

Haber; Sporx.com
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Ali Şen'den Aziz Yıldırım'a yanıt gecikmedi!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
22 Ekim 2016 23:51
Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, Aziz Yıldırım'ın genel kurulda yaptığı açıklamalar hakkında konuştu.

A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu adlı programa telefonla bağlanan Ali Şen'in açıklamaları şu şekilde:

Aziz Yıldırım'ın istifaya çağrılmasına çok üzülüyorum. Tribünde yaş ortalaması 18 olan gençler Aziz Yıldırım göreve geldiğinde yeni doğmuşlardı. Bu hareketleri yapmalarını onaylamıyorum. Ancak başkanın da taraftarlarla girdiği bu münakaşalar da hoşuma gitmiyo. Aziz Yıldırım bizim başkanımız. Fenerbahçe kulübünün tarihinde olmayacak kadar büyük destek göstermiştir taraftarlarımız Aziz Yıldırım'a. Taraftar maç içerisinde tepkisini koymuştur.

"Camianın istediği isim Ali Koç"

Aziz Yıldırım onursal başkanlığa ihtiyacım yok diyor ama başkanlığa aday olmak isteyen varsa gelsin kürsüye çıksın diyor. Benim başkan adaylığım söz konusu değil. Ben görüşümü sundum. Şu an camianın istediği başkan adayı Ali Koç. Takımda işler iyi gitmiyorsa bu üzücüdür. Taraftarın istifaya davet etmesi hoş değil. Büyük kulüplerde bu durum hoş değil.

"İstifaya davet edilmeyen tek başkan benim"

Başkanlardan taraftarın istifaya davet etmediği tek başkan benim. Süleyman Seba, Özhan Canaydın,Ahmet Özyazıcı, Dursun Özbek. Herkes istifaya davet edildi ama ben taraftarlarca uğurlandım. Taraftarlar 'Bir şarkısın sen'i söyleyerek uğurladılar beni. Bu kadar uzun kalsaydım beni de istifaya davet edebilirlerdi. Bu kadar hizmet yaptıktan sonra bunları yaşamak hoş değil ama bu noktaya getirmemek gerek.

"Başkan adaylığı ve muhalefet olmak zor iş"

Ailene zaman ayırmak için artık görevi bırakmalısın. Fenerbahçe'ye daha iyi hizmet vereceğini düşündüğün Ali Koç'ta mutabıksanız Ali Koç ile görüşürsünüz, başkan adaylığı kongreye gider. Oy verip vermeyeceğini kongre üyeleri bilir. Aziz Yıldırım da şere tribününde Ali Koç'un yanında oturur. Ben başkan adayı değilim. Başkan adayı olmak zor iştir, mühalefet yapmak zor iştir. Hem muhalefet yapıp hem siz iyi adamsınız demek doğru değil.

"Beni halk göreve getirdi"

Ben aday olsaydım, olağanüstü iki kongrede göreve geldim. Yönetim işini yapamadı ben geldim. İkisinde de önemli işler yaptım. Siviller beni göreve getirdi. Ali Şen başkan Fenerbahçe şampiyon diyerek getirdiler beni göreve.

"Bu yara artık dikiş tutmaz"

Bunlara muhatap olması bir başkan için çok üzücü. Kim aday olacaksa buyursun gelsin demelisiniz. Aday olan Fenerbahçe taraftarına ne yapacağını, neleri düzelteceğinin sözünü verecek. Seçimde kongre kimi seçerse o başkan olacak. Ben seçim konuşmamı yazılı dağıtırdım. Yapmadığım şey olursa hesabını sorun derdim. Taraftarla Aziz Yıldırım arasında bu yama ortaya çıkmıştır. Bir daha dikiş tutmaz.

Tümü
 Reklam