19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Beşiktaş'tan Negredo açıklaması

Beşiktaş'ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo'nun Al Nasr takımına transfer olduğu ileri sürülmüştü. Ancak siyah-beyazlı kulüp son dakika açıklamasıyla haberi yalanladı. Konuyla ilgili açıklama yapan menajer Ahmet Bulut da henüz tamamlanan bir anlaşma olmadığını, ancak İspanyol forvet ile Al Nasr arasındaki görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.

15 Eylül 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş'tan Negredo açıklaması
Beşiktaş'ın tecrübeli golcüsü Alvaro Negredo'nun Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Al Nasr'a transfer olduğu iddia edilmişti. Ancak siyah-beyazlı kulüpten yalanlama geldi.
 
İşte o açıklama: "Futbolcumuz Alvaro Negredo’nun transferi için anlaşmaya varıldığı haberi doğru değildir.
 
Haberde bahsi geçen Al Nasr kulübünden şu ana kadar Negredo’nun transferi için kulübümüze yapılmış resmi bir teklif yoktur.
 
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."
 
"Henüz sonuçlanmadı"
 
Birleşik Arap Emirlikleri ekibiyle pazarlıkları yürüten menajer Ahmet Bulut, henüz tamamlanan bir anlaşma olmadığını, ancak İspanyol forvet ile Al Nasr arasındaki görüşmelerin sürdüğünü ifade etti. Bulut, Negredo için çıkan haberlerin bir çoğunun gerçeği yansıtmadığını ve halen Al Nasr ile görüşme halinde olduklarını bildirdi. İspanyol golcü ile ilgili transfer sürecinin birkaç gün içinde sonuçlanması bekleniyor.