19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Andriy Yarmolenko'nun menajeri Vadim Shabliy'den transfer açıklaması

Fenerbahçe’nin kadroya katmayı çok istediği Yarmolenko için menaceri Shabliy’den açıklama geldi: O, Ukrayna ve Dinamo Kiev’in yıldızı. Avrupa’dan birçok takım oyuncumu takip ediyor.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Andriy Yarmolenko'nun menajeri Vadim Shabliy'den transfer açıklaması

Sarı-Lacivertliler, başarısız geçen sezonun ardından kadroda büyük bir revizyona gitmeyi planlıyor. Yönetimin bu sezonki ‘yıldız’ adaylarının başında Andriy Yarmolenko geliyor. Piyasa değeri yaklaşık 15 milyon Euro olan Ukraynalı kanat oyuncusunun menaceri Vadim Shabliy, futbolcusuna birçok kulübün talip olduğunu söyledi. Sporx’te yer alan habere göre Shabliy, “Yarmolenko Ukrayna’nın en iyileri arasında. Sadece Dinamo Kiev’in değil, milli takımın da yıldızı. Avrupa’dan birçok gözlemci onu takip ediyor. Sürekli iddialar var ama çok net bir teklif olması lazım” dedi.

‘Şu an Türkiye’yi düşünmüyor’

Vadim Shabliy, Yarmolenko ile Türk kulüplerinin ilgilenmesi için ise, “Eğer Türkiye’ye gitmek isterse ona yardım etmek için elimden ne geliyorsa yaparım. Ancak şimdilik Süper Lig’de oynamayı düşünmüyor. Türkiye’ye gitmesi mümkün değil gibi” ifadelerini kullandı. Vadim Shabliy daha önce Dennys Boyko’yu Beşiktaş’a, Karavaev’i ise Fenerbahçe’ye getirmişti.