19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

'Arda partiye gitti' iddiası huzursuz etti

1-1 biten El Clasico sonrası Arda Turan'ın partiye katıldığı iddiası Barcelona'da huzursuzluk yarattı.

Fanatik6 Aralık 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
'Arda partiye gitti' iddiası huzursuz etti
La Liga devi Barcelona, maç kazandığı sürece bir parçası olmaktan mutluluk duyacağınız bir kulüp. Herkes birbiriyle iyi anlaşıyor, takımın katı kuralları olmuyor ve puan kazandığınız sürece kimse detaylarla ilgilenmiyor.
 
Ancak geçtiğimiz cumartesi Camp Nou'da oynanan El Classico'dan sonra Katalan ekibi için hayat hiç günlük güneşlik değil. 1-1 sonuçlanan karşılaşmanın ardından Barcelona'nın tepki çeken ismi Arda Turan'ın bir partiye katıldığı iddiası milli yıldızımızın kulübüyle arasını açtı.
 
KATALAN EKİBİ HUZURSUZ EDİYOR
 
Marca'da yer alan habere göre, Arda'nın böyle bir sonucun ardından partiye katılması takımın yönetim kanadı tarafından hoş karşılanmadı. La Liga'nın 14. haftasını geride bıraktığımız bu günlerde Barcelona'nın 28 puanla 2. sırada bulunması ve 34 puanla liderlik koltuğunda bulunan Real Madrid'le arasındaki puan farkının epey açılması Katalan ekibi huzursuz ediyor.
 
Özellikle yenilgilerde ve takımın genel durumu kötüye gittiğinde oyuncularının tutumlarını yakından takip eden Katalanlar için futbolcularının gece hayatının olup olmaması büyük önem taşıyor. Yeteneği ile birçok takımı peşinden koşturan Ronaldinho'nun gece gezmelerine olan merakı takımının kötü sonuçlar almasıyla daha da arttı. Katalan yöneticilerse çareyi Brezilyalı yıldızı transfer ederek buldu.
 
Bir diğer eski Barcelona'lı futbolcu Romario'nun da başına benzer bir olay gelmişti. Gece hayatına düşkün olan Brezilyalının takımdaki ilk senesinde ona kimse karışmadı. Ancak Barcelona, Şampiyonlar Ligi finalinde fark yiyerek maç kaybettikten sonra oyuncusu ile arası bozuldu ve en sonunda Romario ile yollarını ayırdı. Şu an Juventus'ta forma giyen Dani Alves'in de eski takımındaki son günlerinde gece hayatına ağırlık verdiği biliniyor.