25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Aykut Kocaman mesajı yolladı! 'Denizli'yi unutmayın'

Fener’in patronu, “Umudumuz sürüyor. 2006’da Denizli deplasmanında başımıza gelen Galatasaray’ın da İzmir’deki Göztepe maçında başına gelebilir. Ancak şampiyonluk için bu da yeterli değil, Başakşehir de puan kaybetmeli” dedi.

StarSpor16 Mayıs 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Aykut Kocaman mesajı yolladı! 'Denizli'yi unutmayın'

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 

14 Mayıs 2006’da sezonun son maçında Kanarya’nın Denizli’de 1-1 berabere kalarak Galatasaray’a kaptırdığı şampiyonluğu örnek gösterdi. Sarı-Lacivertliler’in hocası umutlarının sürdüğünü belirtip, “2006 yılında Denizli’de başımıza gelen Galatasaray’ın da İzmir’de Göztepe maçında olabilir” dedi.

KONYA’YI YENİP BEKLEYECEĞİZ

Öncelikle Atiker Konyaspor maçını kazanmaları gerektiğini vurgulayan Kocaman şunları söyledi: “Gönlümüzden çok şey geçiyor. Ancak bizim gönlümüzden geçenle bu işler olmuyor. Çünkü şampiyon olabilmemiz sadece Galatasaray’ın yenilmesine bağlı değil. Başakşehir’in de Kasımpaşa karşısında puan kaybetmesi lazım.”

DÜŞENLERE 4 PUAN KAPTIRDIK

Bu sezon içeride Kayserispor ve Gençlerbirliği maçlarında kendi kalelerine attıkları gollerle ve gol paslarıyla puanlar  yitirdiklerine dikkat çeken Kocaman sözlerini şöyle noktaladı: “Küme düşen iki takıma 4 puan kaptırdık. Bunlar şampiyonluk  yolunda büyük hataydı. Karabük maçında hakemin Skrtel’e gösterdiği kart çok ucuzdu.”