Aziz Yıldırım'dan Dick Advocaat'a uyarı

Ligde kötü giden Fenerbahçe'nin Avrupa'da da Manchester United'a farklı yenilmesinin ardından başkan duruma 'yine' el koyacak.

Haber; Vatan
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Aziz Yıldırım'dan Dick Advocaat'a uyarı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
22 Ekim 2016 09:51
Sezona kötü başlayan F.Bahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United'a farklı yenilmesi sonrası başkan Aziz Yıldırım sıkıntıları gidermek için duruma yine el koyacak.

Ligde zirvenin 8 puan gerisinde bulunan Kanarya'da Manchester maçını düşünerek moral bozmak istemeyen ve oyuncuları motive edici konuşmalar yapan Yıldırım, İngiltere'deki hüsranın ardından bu sefer takıma sert uyarılarda ve yaptırımlarda bulunacak.

"BU TAKIMI TOPARLA ADVOCAAT"

İlk olarak teknik direktör Dick Advocaat ile bir görüşme yapacak olan Fenerbahçe Başkanı'nın "Hepimiz çok üzgünüz. Ama bu takım böyle kötü futbol oynamamalı. 1 aydan beri takım iyiye gideceğine daha da geriledi. Bu takımın hali ne? Böyle devam edemez. Bu takımı toparla Advocaat!" demesi bekleniyor.

YARDIMCILARDAN 'YARDIM'
Hollandalı teknik adamla yapılacak zirvede ayrıca takımla daha fazla vakit geçirmesi istenecek. Bu sezon Kanarya'nın en önemli eksiği olan rakip takım analizleri ile ilgili olarak da tecrübeli yardımcıları olduğu hatırlatarak hocadan bu konuya biraz daha eğilmesi söylenecek.

Sonrasında bazı oyuncuların devre arası transfer döneminde takımdan gönderilebileceği de hocaya iletilecek. Advocaat'a ayrıca kadro dışı bırakmak istediği oyuncu olup olmadığı da sorulacak.

Futbolculara çok fazla izin vermemesi yönünde de telkinde bulunulacak olan Advocaat'a daha önce Samandıra'da uygulanan tam gün mesai sistemi hatırlatılarak istemesi durumunda yeniden bu uygulamaya geçilebileceği aktarılacak.

GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU
Tümü
 Reklam