24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Barcelona Celta Vigo canlı izle, şifresiz veren kanallar neler?

İspanya Kral Kupası son 16 turu rövanş maçı Barcelona Celta Vigo canlı izle. Barcelona Celta Vigo maçını şifresiz veren kanallar neler? Eşleşmede oynanan ilk maç 1-1 sonuçlanmıştı. Bu nedenle rövanş maçının skoru merakla bekleniyor. Rövanşta Celta Vigo’nun bir sürpriz sonuca imza atıp atamayacağı merak konusu oldu. Barcelona Celta Vigo canlı yayın saat 23:30’ta başlayacak ve Tivibu Spor 2 kanalından canlı izlenebilecek. Camp Nou’da oynanacak karşılaşmayı hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Balaidos Stadyumu'nda oynanan müsabakada perdeyi açan isim 15'inci dakikada Jose Arnaiz oldu. Genç oyuncu, Barcelona'yı 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 31'inci dakikada Pione Sisto, attığı gol ile skora eşitlik getirdi. İlk yarı da bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda iki takım da girdiği gol fırsatlarını değerlendiremezken, mücadele de 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

11 Ocak 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Barcelona Celta Vigo canlı izle, şifresiz veren kanallar neler?

Barcelona Celta Vigo canlı izleme yolları futbol severlerin bu gece merak ettiği konuların başında geliyor. İspanya Kral Kupası son 16 turu rövanş maçı Tivibu Spor 2 canlı yayın ile Barcelona Celta Vigo maçı izle. Barcelona Celta Vigo maçını şifresiz veren kanallar listesi haberimizde bulunuyor. Evinizde uydu alıcısı bulunuyorsa, bu kanalları aratıp bulabilir ve bu nefes kesici maçın heyecanını yaşayabilirsiniz. Barcelona Celta Vigo canlı yayın saat 23:30’ta başlayacak ve Tivibu Spor 2 kanalından canlı izlenebilecek. Camp Nou’da oynanacak karşılaşmayı hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Balaidos Stadyumu'nda oynanan müsabakada perdeyi açan isim 15'inci dakikada Jose Arnaiz oldu. Genç oyuncu, Barcelona'yı 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 31'inci dakikada Pione Sisto, attığı gol ile skora eşitlik getirdi. İlk yarı da bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda iki takım da girdiği gol fırsatlarını değerlendiremezken, mücadele de 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

BARCELONA CELTA VİGO ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR LİSTESİ

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD.

 

BARCELONA CELTA VİGO CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

 

İLK MAÇTA YENİŞEMEDİLER

İspanya Kral Kupası Son 16 Turu ilk maçında Celta Vigo ile Barcelona 1-1 berabere kaldı.

Balaidos Stadyumu'nda oynanan müsabakada perdeyi açan isim 15'inci dakikada Jose Arnaiz oldu. Genç oyuncu, Barcelona'yı 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 31'inci dakikada Pione Sisto, attığı gol ile skora eşitlik getirdi. İlk yarı da bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda iki takım da girdiği gol fırsatlarını değerlendiremezken, mücadele de 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

Barcelona+Celta+Vigo+canl%C4%B1+izle+Tivibu+Spor+2+canl%C4%B1+yay%C4%B1n

Milli oyuncu Emre Mor, 67'nci dakikada Pione Sisto'nun yerine oyuna dahil olurken, etkili bir oyun sergiledi ve birçok gol fırsatı yarattı.

BARCELONA SON DURUM

İspanya Birinci Futbol Ligi’nin (La Liga) 18. haftasında Barcelona, sahasında Levante’yi 3-0 yendi.

Camp Nou’da oynanan mücadeleye etkili başlayan Barcelona, 12. dakikada La Liga’da 400. maçına çıkan Lionel Messi’nin golüyle 1-0 öne geçti. Rakibine karşılık vermek isteyen Levante, ani ataklarla pozisyon bulmaya çalışırken, Katalan ekibi Luis Suarez’in 37. dakika attığı golle ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

Maçta Levante’nin elde ettiği en önemli gol şansı, 64. dakikada Shaquell Moore’un ceza sahasından vuruşu oldu. Karşılaşmanın 90+3. dakikasında Messi’nin pasında topu filelere gönderen Paulinho, skoru belirleyen isim olurken, Barcelona sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 48’e çıkaran lider Barcelona, ligde ikinci sırada yer alan Atletico Madrid ile arasındaki 9 puanlık farkı da korudu.

Öte yandan Suarez, 132 gole ulaşarak Samuel Eto’o’yu geçti ve Barcelona tarihinin en golcü yedinci oyuncusu oldu.

CELTA VİGO SON DURUM

La Liga 18. hafta maçında Real Madrid, Celta Vigo'ya konuk oldu. Ev sahibi, 33'te Wass ile öne geçti. Bale, 36 ve 38'de attığı gollerle skoru Real Madrid lehine çevirdi. 72'de Celta Vigo'dan Iago Aspas, penaltı atışından faydalanamadı. 82'de sahneye çıkan Maxi Gomez, skoru belirledi: 2-2.

Bu sonuçla ligde bir maçı eksik olan Real Madrid, 32 puanla 4. sırada yer buldu ve zirvedeki Barcelona'nın 16 puan gerisine düştü. Celta Vigo ise 22 puanla 14. sırada yer aldı.