25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Bayern Beşiktaş özet goller önemli anları Bayern Münih Beşiktaş maç özeti

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Bayern Münih ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Türkiye’nin nefesini tutarak takip ettiğimi mücadelede, 10 kişi kalan Beşiktaş farklı kaybetti. Tur şansını mucizelere bırakan Beşiktaş maçı 5-0 kaybetti. Bayern Münih Beşiktaş maç özeti ve golleri de araştırma konusu oldu. Bayern BJK özet goller ve önemli anları haberimizde yer alıyor. Bayern Münih maçı 5-0 kazanarak net bir galibiyet aldı. Vida gördüğü kırmızı kart nedeniyle takımını 10 kişi bıraktı.

21 Şubat 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Bayern Beşiktaş özet goller önemli anları Bayern Münih Beşiktaş maç özeti

Bayern Münih Beşiktaş maç özeti golleri ve önemli anları futbol severlerin merak konusu oldu. Şampiyonlar Ligi son 16 turu temsilcimiz Beşiktaş’ın Bayern Münüh maçı özet dakikaları beklemediğimiz bir sonuca sahne oldu. Almanya deplasmanında şok bir skor elde eden Beşiktaş maçı 4-0 kaybetti. İşte Bayern Münhi Beşiktaş maç özeti golleri ve önemli anları. Bayern Münih maçı 5-0 kazanarak net bir galibiyet aldı. Vida gördüğü kırmızı kart nedeniyle takımını 10 kişi bıraktı.

BAYERN MÜNİH BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ (1.YARI)

7.dakikada Bayern Münih etkili geldi. Alaba'nın sol kanattan ceza sahasına gönderdiği ortada Müller kafayı vurdu ancak top yandan dışarı çıktı.

8’de sağ kanatta topla birlikte hareket eden Quaresma, yerden ortasını içeri gönderdi ancak kaleci Ulreich, topu rahat kontrol etti.

9.dakikada Bayern Münih atağında Lewandowski'nin sağ çaprazdan kaleye gönderdiği topu Fabri yatarak çıkardı, devamında Kimmich ikinci şansı değerlendiremedi.

16.dakikada  Bayern Münih atağında Lewandowski ceza alanına girerken Vida'nın sert müdahalesi sonrası Polonyalı golcü yerde kaldı. Pozisyonu mutlak gol şansı olarak değerlendiren hakem, Vida'ya doğrudan kırmızı kart gösterdi.

19’da Beşiktaş gole çok yaklaştı. Vagner Love topla buluşup rakiplerinden birer birer sıyrıldı, ceza sahasına girmeden şutunu çekti ancak top az farkla üstten dışarı çıktı.

22’de Bayern Münih atağında savunma arkasına atılan pasta Kimmich topu indirdi ancak Medel araya girip topu uzaklaştırdı ve gol tehlikesini önledi.

29.dakikada Boateng'in savunma arkasına gönderdiği uzun topta Alaba ceza alanı içinde topla buluştu, sol çaprazdan şutunu çekti fakat savunmaya çarpan top dışarı çıktı.

30.dakikada Fabri bu dakikada mutlak bir gol pozisyonunu çıkardı. James Rodriguez'in soldan içeri kestiği ortaya Hummels kale önünde kafayı vurdu ama Fabri, harika bir refleksle topu çeldi.

41.dakikada Beşiktaş'ta günün yıldız ismi Pepe bu kez hücumda kendisini gösterdi. Yıldız oyuncu ceza sahası dışından sert bir şut çekti ancak top az farkla üstten dışarı çıktı.

43’te Bayern Münih yine sol kanattan geldi. Coman, Adriano'yu geçip çizgiye indi ve kale önüne pasını gönderdi. Orada bulunan Thomas Müller topa dokundu ve golle buluştu. Bayern Münih, Beşiktaş karşısında 1-0 önde.

BAYERN MÜNİH BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ (2.YARI)

48.dakikada Robben'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Hummels arka direkte kafayı vurdu, top üstten dışarı çıktı.

51.dakikada Bayern Münih'in kullandığı frikikte Lewandowski'nin sert şutu direkten geri geldi.

52.dakikada Bayern Münih, ikinci yarının başında ikinci golü de buldu. Lewandowski'nin sağ çizgiden çıkardığı pasta penaltı noktası üzerinde şutunu çeken Coman, topu filelere yolladı. Skor tabelası 2-0'ı gösteriyor.

66.dakikada Bayern Münih'in baskısı üçüncü golü de beraberinde getirdi. Kimmich sağ kanattan çizgiye indi, ortayı kale önüne gönderdi ve orada bulunan Thomas Müller topu ağlarla buluşturdu. Bayern, Beşiktaş karşısında 3-0 önde.

75.dakikada Beşiktaş bu dakikada gole yaklaştı.  Talisca ceza sahası dışında topla buluştu, şutunu gönderdi ancak ayağı kaydı ve istediği gibi vuramadı. Top üstten auta çıktı.

86.dakikada Bayern Münih bu dakikada çok etkili geldi. Tolisso'nun pasında topla buluşan Martinez ceza sahası dışından sert vurdu ancak Fabri topu kornere çeldi.

88’de Bayern Münih, son dakikalara girilirken skoru 5-0 yaptı. Ceza sahası içinde topla buluşan Müller, sağ çaprazdan pasını Lewandowski'ye aktardı, Polonyalı oyuncu müsait pozisyonda topa dokundu ve golü buldu. Lewandowski, kendisinin ikinci golünü kaydediyor.