26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Dev derbiden gol sesi çıkmadı

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 9. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray sahasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı.

22 Ekim 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Dev derbiden gol sesi çıkmadı

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 9. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray sahasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan mücadelede Galatasaray 10 kişi kalırken, Younes Belhanda 73. dakikada kırmızı kart gördü.

İlklerin derbisinde Galatasaray bu sezon ilk kez kırmızı kart görürken, ilk kez gol atamadı ve Fenerbahçe de ilk kez gol yemedi. Bu sonucun ardından ligde lider Galatasaray 23 puana, 6. sıradaki Fenerbahçe de 15 puana yükseldi.

Süper Lig'in 9. haftasıdaki derbi karşılaşmasında Fenerbahçe'yi ağırlayan Galatasaray'ın ilk 11'inde geçen haftaya göre 2 değişiklik oldu.

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, ligde son oynanan Atiker Konyaspor maçında ilk 11'de görevlendirdiği Iasmin Latovlevici ve Garry Rodrigues'i yedek soyundururken, derbi mücadelesinde bu oyuncuların yerine Serdar Aziz ile Tolga Ciğerci'yi oynattı.

Sarı-kırmızılı takımda tedavileri yoğun şekilde sürdürülen Tolga Ciğerci, Fenerbahçe derbisine yetiştirilirken, Garry Rodrigues ise yedekler arasında yer aldı.