25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Beşiktaş – Napoli maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı üçüncü karşılaşmasını Napoli’ye karşı oynayacak. Beşiktaş’ın mutlak puan parolası ile çıkacağı karşılaşma ne zaman oynanacak ve hangi kanalda yayınlanacak? Napoli – Beşiktaş Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının ayrıntıları haberimizde.

19 Ekim 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş – Napoli maçı saat kaçta  ve hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz, geçtiğimiz sezonun şampiyonu Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’ndeki üçüncü karşılaşmasında deplasmanda İtalya’nın Serie A takımlarından Napoli ile karşı karşıya geliyor.

Napoli – Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 3. maçını 19 Ekim Çarşamba günü saat 21.45’te San Paolo Stadı'nda başlayacak. Napoli – Beşiktaş maçını Tivibuspor kanalı canlı olarak verecek.

 

Napoli – Beşiktaş karşılaşmasını Rus Hakem Sergei Karasev San Paolo yönetecek. Yardımcıları ise vatandaşı Karasev, Anton Averianov ve Tikhon Kalugin olacak.

 

 

TAKIMLARDA SON DURUMLAR

 

Grupta üçüncü maçlar öncesi Beşiktaş iki puanla ikinci sırada yer alırken Napoli, topladığı 6 puanla zirvede yer alıyor. Gruptaki ilk maçında Benfica ile deplasmanda karşılaşan Siyah-Beyazlılar, sahadan Talisca’nın maçın son anlarında attığı serbest vuruş golüyle 1-1’lik eşitlikle ayrılmıştı. İkinci maçta Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’i Vodafone Arena’da ağırlayan Kartal, Quaresma’nın golüyle öne geçmiş ama rakibin golüne engel olamayarak sahadan 1-1 berabere ayrılmıştı. Napoli, gruptaki ilk maçında deplasmanda Dinamo Kiev’i 2-1 yenmiş, ikinci maçında ise Benfica’yı sahasında 4-2 mağlup etmişti. Beşiktaş, deplasmanda oynayacağı Napoli maçından avantajlı bir skorla ayrılmayı hedefliyor.

 

 

Serie A'da geçen gün evinde Roma'ya 3-1'lik skorla kaybeden Napoli, eksik isimlerin çokluğunda bu sezon ilk kez üst üste ikinci kez mağlubiyet yaşadı. Atalanta ve Roma yenilgileri sonrasında zirve yarışından kopan ve 14 puanla; lider Juventus ve ikinci Roma'nın ardından üçüncü sıraya gerileyen Napoli'de teknik direktör Maurizio Sarri, özellikle Milik'in yerine görev yapan İtalyan forvet Manolo Gabbiadini'nin etkisiz kalması sebebiyle Beşiktaş maçı öncesinde oldukça dertli.

Sarri'nin, Siyah-Beyazlılar'la çarşamba günü oynanacak mücadelede bu ismin yerine Dries Mertens'e forma verebileceği konuşulurken tecrübeli hoca, B Grubu'na Benfica ve Dinamo Kiev galibiyetleriyle başlayan ekibini çarşamba günü sahalarından en az 1 puanla çıkmayı hedefliyor.