19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Beşiktaş Dinamo Kiev UEFA Şampiyonlar Ligi şifresiz veren kanalların listesi

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ile bütün Türkiye Devler Ligi’ne odaklanacak. Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımız Beşiktaş Dinamo Kiev maçının heyecanını Tivibuspor üzerinde yaşayacak ve yurtdışında yaşan vatandaşlarımız ise Beşiktaş Dinamo Kiev maçı şifresiz veren kanallar üzerinden izleme şansına sahip.

27 Eylül 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş Dinamo Kiev UEFA Şampiyonlar Ligi şifresiz veren kanalların listesi

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ile UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan iyice yükselecek. Türkiye’yi Devler Ligi’nde tek başına temsil eden Kara Kartal, 28 Eylül Çarşamba akşamı evinde Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev’i konuk edecek. Bu önemli karşılaşma Türkiye’den Tivibuspor üzerinden yayınlanacakken yurtdışında yaşayan milyonlarca vatandaşımız ise Beşiktaş Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi maçını şifresiz veren kanallar üzerinden izleyebilecek.

Beşiktaş Dinamo Kiev UEFA Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz veren kanallar listesi

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze),İdman Tv, OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD,Az Tv

Temsilcimizin karşılaşmasını Türkiye’den izlemek isteyen okurlarımızın Tivibu Spor haricinde kaçak yayın yapan kanallara yönelmemelerini gerekmektedir.

Temsilcimiz Beşiktaş, B Grubu'ndaki 2. mücadelesinde, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını ağırlayacak. Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı 28 Eylül Çarşamba günü saat 21.45'te başlayacak. Vodafone Arena'da Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer'in yöneteceği maç Tivibu Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

KADRO YENİDEN DEĞİŞECEK

Sezon başından bu yana gerek lig, gerekse Avrupa maçlarında sürekli rotasyon yapan ve her maça farklı kadrolarla çıkan teknik direktör Şenol Güneş Dinamo Kiev karşısına da farklı bir kadro ile çıkacak.

Kalede Fabricio ile maça başlaması beklenen Güneş, Galatasaray maçını ağrılarla tamamlayan Gökhan Gönül'ün yerine Andreas Beck'i koyacak. Tecrübeli hoca, stoper ikilisini bozmayacak ve Marcelo ile Tosic'e görev verecek. Sol bekte Caner ile maça başlayacak olan Güneş'in defansın önünde oynatacağı isimler ise Atiba ve Gökhan İnler.

Hücum hattında da değişikliklere gitmeyi planlayan Şenol Güneş'in sol ayak bileğinde ödem tespit edilen Oğuzhan Özyakup'un yerine Talisca'yı, forvette de Cenk Tosun'un yerine Aboubakar'ı tercih etmesi yüksek ihtimal olarak görülüyor.

Dinamo Kiev karşısında sağ ve sol kanatta oynayacak olan isimlerin ise Quaresma ve Adriano olması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ KARNESİ

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. haftasında yarın Ukraynanın Dinamo Kiev takımını konuk edecek Beşiktaş, Avrupanın en büyük futbol organizasyonunda şu ana dek istediği sonuçları alamadı.

Şampiyonlar Ligine, 2016-2017 sezonu dahil olmak üzere 6 kez katılan siyah-beyazlı takım, bu organizasyonda 31 maç oynadı. 8 kez rakiplerini mağlup eden Beşiktaş, 4 karşılaşmayı ise beraberlikle tamamladı. Siyah-beyazlılar, 19 karşılaşmada ise rakiplerine mağlup oldu.

Beşiktaş, 31 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde 23 gol atarken, kalesinde 57 gol gördü.

GALİBİYETLERİN BÜYÜK BÖLÜMÜ SAHASINDA ALDI

Siyah-beyazlı takım, Avrupanın en büyük futbol organizasyondaki galibiyetlerin büyük bölümünü sahasında aldı.

Rakiplerini 15 kez konuk eden Beşiktaş, sahasında 6 galibiyet elde etti. Taraftarları önündeki bir karşılaşmayı beraberlikle tamamlayan siyah-beyazlılar, 8 maçta rakiplerine mağlup oldu.