25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Beşiktaş, Jiangsu Suning'e Negredo'yu verip Ramires'i alacak

Çinliler, teknik direktörü ile kavga edip kadro dışı kalan 31 yaşındaki orta saha Ramires’e karşılık, Siyah-Beyazlılar’dan İspanyol golcü Alvaro Negredo’yu istedi.

StarSpor17 Haziran 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş, Jiangsu Suning'e Negredo'yu verip Ramires'i alacak

BEŞİKTAŞ’A Çin’den ilginç bir takas teklifi geldi. Jiangsu Suning Kulübü, teknik direktör Olaroiu’yla yumruk yumruğa kavga edip kadro dışı kalan orta saha oyuncusu Ramires karşılığında Kartal’dan İspanyol golcü Alvaro Negredo’yu istedi. Şu anda piyasa değeri 10 milyon euro olan Sambacı’yı Suning 2016 yılı Ocak ayında Chelsea’den 28 milyon euroya transfer etmişti.

ŞENOL GÜNEŞ’E SONULACAK

Beşiktaş hem ön libero olarak görev yapabilen hem de orta sahanın sağında da oynayabilen 31 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için araştırma başlattı. Çin liginde kadro dışı kaldığı için bu sezon hiç forma giymeyen Ramires’in araştırmasından olumlu sonuç çıkarsa yöneticiler raporu teknik direktör Şenol Güneş’e sunacak. Güneş transfer için onay verirse düğmeye basılacak. Ramires, Atiba’nın Hutchinson’un yerine düşünülüyor. 

NEGREDO’YU TOLUCA DA İSTİYOR

Kartal’da geçtiğimiz sezon 31 maça çıkan 7 gol atıp, 6 da asist yapan Alvaro Negredo, ligdeki başarısızlığı forvetlerin istikrarsız performansına bağladı. Kendisinin de istenilen seviyeye ulaşamadığını belirten İspanyol golcünün yönetime de, “Beni göndermek isterseniz saygıyla karşılar, zorluk çıkarmam” dediği öğrenildi. 32 yaşındaki sol ayaklı forvetin menajerinin Meksika takımı Toluca ile transfer görüşmesi yaptığı belirtildi.