25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Beşiktaş Lucas Lima ve Fellaini'yi bedavaya transfer edecek

Transferde hareketli günler geçiren Beşiktaş, Belçikalı yıldız Fellaini ve Lucas Lima'yı bedavaya renklerine bağlayacak.

13 Kasım 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş Lucas Lima ve Fellaini'yi bedavaya transfer edecek

Şampiyonlar Ligi’nde ve Süper Lig’de yoluna emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına şimdiden hız vermiş durumda. Dinamo Kiev’den Hırvat stoper Domagoj Vida ile prensip anlaşmasına varan Siyah-Beyazlılar, yıldız oyuncuyu Aralık ayında İstanbul’a getirecek. Yaz transfer döneminde gündeme gelen Vida’nın yüksek maliyeti nedeniyle transferinden vazgeçen siyah beyazlı kulübün aynı yöntemi Lucas Lima ve Maroune Fellaini için uygulayacağı öğrenildi.

SEZON SONU BEŞİKTAŞ'TA!

Manchester United’a Everton’dan 2013 yazında 32 milyon euroya transfer olan Belçikalı yıldız orta saha oyuncusu, kırmızı şeytanlarda bir türlü istenilen performansı sergileyemedi ve vasatı aşamadı. Fellaini her ne kadar performansı ile hayal kırıklığı yaratsa da, Şampiyonlar Ligi deneyimi ve sene sonunda sözleşmesinin bitiyor olması gibi nedenler 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu adım adım Beşiktaş’a yaklaştırıyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ocak ayında Fellaini ve menajeri ile bir araya gelerek yıldız oyuncunun 2018 yaz transfer döneminde transferi konusunda anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor. Böylelikle Beşiktaş, Fellaini için Manchester United’a herhangi bir bonservis ücreti ödemeyecek.

Beşiktaş’ın 29 yaşındaki oyuncuya yıllık 2 milyon Euro garanti ücret ödeyeceği belirtildi.

TALİSCAYA ALTERNATİF: LUCAS LİMA

Beşiktaş’ın bir diğer hedefi ise Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Lima… Talisca’nın sene sonunda Benfica’ya dönecek olması ve bonservisinin 20 milyon Euro civarında olması Siyah – Beyazlıları Lima transferine iten nedenlerin başında geliyor. Orman’ın geçtiğimiz ay düzenlediği Brezilya seferinde Lucas Lima için nabız yokladığı öğrenildi.

Lucas Lima’nın Santos’la olan sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor. Fenerbahçe’nin gündeminde de bulunan Brezilyalı milli futbolcu ile Avrupa’nın dev kulüpleri de ilgileniyor.

(GUNES)