20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Beşiktaş Medel ve Moledo için pazarlıklarını sürdürüyor

Kartal, Inter’in 29 yaşındaki stoperi Medel ve Panathinaikos’un Brezilyalı savunmacısı Moledo için pazarlık halinde. Rhodolfo gitti. Marcelo da ayrılık aşamasında. Yönetim iki stoperin açığını bu iki tecrübeli isimle dolduracak.

18 Haziran 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş Medel ve Moledo için pazarlıklarını sürdürüyor
Beşiktaş stoper transferine yoğunlaştı. Rhodolfo'yu elden çıkartan Marcelo'yu da Lyon'a vermeye hazırlanan Siyah-Beyazlılar bu bölgeye iki takviye birden yapmakta kararlı. Beşiktaş, Panathinaikos ile sözleşmesi 2018 yılında sona erecek Brezilyalı stoper Rodrigo Moledo için girişimlerini hızlandırdı. Yönetim, 29 yaşındaki tecrübeli oyuncuya 3 yıllık sözleşme sundu.
 
Siyah-Beyazlı yönetim yıllık 1.5 milyon Euro verecek.. Yunan ekibine ise bonservis ücreti olarak 2.5 milyon Euro verileceği öğrenildi. İki sezondur Yunan ekibinde forma giyen Moledo, geçtiğimiz sezon 38 maça çıktı. 3 gol atan tecrübeli stoper 14 kez sarı kart gördü. 1.88 mt. boyundaki Sambacı hava toplarına hakim.
 
MEDEL ÖN LİBERODA DA GÖREV YAPIYOR
 
Kartal'ın bir başka stoper adayı ise Gary Medel... 3 sezondur Inter'de forma giyen 29 yaşındaki Şilili stoper, toplam 109 maçta forma giyerek istikrarlı bir oyuncu olduğunu kanıtladı. Hırçın futbolu nedeniyle taraftarların 'Pitbull' lakabını taktığı Medel, tekmeye kafa atan stoperlerden. Tecrübeli futbolcu aynı zamanda çok çabuk... Hem stoper hem de ön liberoda oynayabiliyor.
 
Takvim