20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Beşiktaş, yeni transferi Gary Medel için imza töreni düzenledi

Beşiktaş Kulübü, yeni transferi Gary Medel için imza töreni düzenledi.

12 Ağustos 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş, yeni transferi Gary Medel için imza töreni düzenledi

İmza töreninde ilk olarak söz alan Başkan Fikret Orman şöyle konuştu:

'Beşiktaş camiası ve kurumumuzla gurur duyuyorum. Transfer ettiğimiz oyunculara başka kulüplerden teklifkler vardı. Onlar huzurlu bir ailenin parçası olmayı seçtiler. Bizim transfer komitesi büyük işlere imza attılar. Onlara teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın.  Bizim açımızdan artık transferlerin sonlarına doğru geldik. Medel'e hoş geldin demek istiyorum.'

Fikret Orman'ın ardından konuşan yeni transfer Medel'in açıklamaları ise şöyle:

'Başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Taraftarlara destekleri için teşekkür ederim. 11'de oynadığım zaman kendimi iyi hissediyorum. Hangi bölgede oynadığım önemli değil.

Medel - Melo farkı

Bir basın mensubunun Türkiye'de daha önce forma giyen Melo ile lakaplarının aynı olduğu hatırlatılan Medel, Kendisinin Melo'dan farkı nedir sorusuna ilk olarak Fikret Orman, 'Medel bir kere efendi! Efendi Beşiktaş' yanıtını verdi.

Şilili futbolcu ise bu soruya, 'Melo, eski takım arkadaşım, güzel günlerim geçti Inter ile aynı forma altında oynadık. İyi bir oyuncu. Onun burada bıraktığı başarıların üstüne çıkmak ve arkamda güzel izler bırakmak istiyorum' yanıtını verdi.

12 numarayı seçtim

“Beşiktaş’ın büyük taraftarı var. Aynı Boca’da olduğu gibi. 12 numarayı seçtim. Çünkü taraftar numarası. Boca’dan da teklif aldım ama Beşiktaş’ seçtim. Çünkü beni burada çok büyük bir kulüp bekliyordu.'

Fikret Orman ise Medel'in 12 numaralı formayı istemesiyle ilgili olarak, Futbol kariyerine Boca’da başladı. Tutkulu bir taraftarları var. ben konuştuğumda 12 numarayı istiyorum dedi. Orada da taraftar için verilen numara. Beşiktaş’ın taraftarlarıyla en önemli ilişkileri olacak futbolculardan biri olacaktır' şeklinde konuştu.

Orman'dan transfer açıklaması

“Beşiktaş’ta transfer hiçbir zaman bitmez. Devre arası ya da şimdi olabilir. Artık son bir ay. Bizim için enteresan şeyler olabilirse olur. Sezon başında 3 transfer yapacağız diye açıkladık, 5 tane yaptık. Bir tanesi yatırım, Orkan. Töre sakatlandığı için Lens’i aldık. Şu anki kadromuz geniş. Oynayamayacak oyuncular var. Onları değerlendireceğiz. Satış yapacağız. Stratejimiz bu. Beşiktaş kadrosunun yabancı sayısı alt alta yazdığımız zaman hayalcilik olduğunu göreceğiz. Yabancı sayımız fazla. Forma şansı bulamayacak oyuncularımızı ya kiralama ya da satma gibi şeyler yapacağız. Her mevkide inanılmaz derede de iki tane 11 çıkacak kadro var. Ama her an her şey olabilir”

Orman son olarak ise Vida sorusuna “Nazik soruna teşekkür eder, saygılar sunarım. Güzel cevap değil mi?” diyerek sözlerini tamamladı.