19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

İlhan Cavcav: Beşiktaş'ı puansız yollama niyetindeyiz

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın başkentte konuk edecekleri Beşiktaş'ı puansız göndermek istediklerini söyledi.

27 Ekim 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
İlhan Cavcav: Beşiktaş'ı puansız yollama niyetindeyiz
İlhan Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kırmızı-siyahlı  takımın ligde oynadığı son iki maçın ikinci yarılarında iyi performans  sergilediğine dikkati çekti.
 
Başkent ekibinin bu maçlarda iyi oynamasına karşın istediği puanları  hanesine yazdıramadığını belirten Cavcav,  "Bu hafta da, ligin önemli  takımlarından biri olan, son şampiyon Beşiktaş'ı ağırlayacağız. Zor bir maç  olacak ama biz takımımıza güveniyoruz. Son maçlarda ikinci yarılarda  gösterdiğimiz mücadeleyi ve futbolu maçın tamamına yayarak Beşiktaş'ı puansız  yollama niyetindeyiz." ifadelerini kullandı.
 
Beşiktaş'ın sadece Süper Lig'in değil, Avrupa'nın sayılı takımlarından  biri olma yolunda ilerlediğini dile getiren Cavcav, "Beşiktaş'ın Şampiyonlar  Lig'inde oynadığı Napoli maçındaki futbolu tüm Türkiye gibi beni de gururlandırdı  ve mutlu etti. Ben yine iddia ediyorum, biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak,  Napoli'yi yenen Beşiktaş'ı bu hafta Ankara'da yeneriz." diye konuştu.
 
Gençlerbirliği'nin son haftalarda hakem hataları nedeniyle mağdur  olduğunu savunan Cavcav, "Hakemlerimiz gördüklerini çalarsa, başta Beşiktaş olmak  üzere ligde her takımı yenecek güçteyiz." değerlendirmesinde bulundu.