23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Beşiktaş'ın muhtemel rakibi Titograd kadrosu nasıl

UEFA Avrupa Ligi 2.eleme turunda kura heyecanı yaşandı ve Beşiktaş’ın rakibi belli oldu. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turunda, B36 Torshavn((Faroe Adaları)-St. Joseph's(Cebelitarık) eşleşmesinin galibi, OFK Titograd'(Karadağ)ın eşleşmesinin sonundan tur atlayan takımla karşılaşacak.

21 Haziran 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş'ın muhtemel rakibi Titograd kadrosu nasıl

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turunda, B36 Torshavn((Faroe Adaları)-St. Joseph's(Cebelitarık) eşleşmesinin galibi, OFK Titograd'(Karadağ)ın eşleşmesinin sonundan tur atlayan takımla karşılaşacak. Beşiktaş’ın muhtemel rakiplerinden birisi olan Titograd hangi ülkenin takımı? Titograd takımının bütçesi ne kadar kadrosu nasıl? UEFA Avrupa Ligi’nde kura çekimi heyecanı yaşandı.

TİTOGRAD HANGİ ÜLKENİN TAKIMI?

Titograd 10 takımlı Karadağ 1. Ligi’nde mücadele ediyor. Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 2,15 milyon Euro olan Titograd, Karadağ 1.Ligi’ni geçen sezon 3.sırada tamamlamıştı. Maçlarını 2 bin kişilik Stadion na Stari Aerodrom’da oynayan Titograd’ın teknik direktörlüğünü Aleksandar Miljenovic yapıyor.

TİTOGRAD NERESİ?

Titograd Karadağ’ın başkenti Podgorica’nın eski adıdır. Şehir için Yugoslavya döneminde Titograd ismi kullanılmıştır ve OFK Titograd’ın ismi de buradan gelmektedir. 

UEFA AVRUPA LİGİ’NE KATILAN TAKIMLAR NE KADAR KAZANACAK?

UEFA Avrupa Ligi'nde gelecek sezon kulüplere dağıtılacak para ödülleri belirlendi. Ülkemizi gelecek sezon Avrupa Ligi'nde temsil edecek takımlar Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Akhisar olacak. Fenerbahçe de Şampiyonlar Ligi ön elemesinden elenmesi halinde Avrupa Ligi'nde mücadele edecek.