16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Beşiktaş'ın yıldızları derbi zaferini değerlendirdi

Beşiktaş'ın yıldız futbolcuları Atiba, Oğuzhan Özyakup ve Adriano derbi galibiyetini değerlendirdi.

27 Şubat 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş'ın yıldızları derbi zaferini değerlendirdi

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba Galatasaray maçının ardından açıklama yaptı. Galatasaray karşısında çok iyi bir taktikle mücadele ettiklerini ifade eden Atiba, "Sağlam bir rakibe karşı oynadık, iç sahada çok iyiler. Oyun planımıza sadık kaldık ve iyi savunma yaptık. Rakip topa sahip olmak isteyecekti. Hücum ederken de kontrollü hücum ettik ve hak ettiğimiz çok önemli bir galibiyet aldık" ifadelerini kullandı. 

Maçın ardından konuşan Oğuzhan: "Daha 12 maç var, lig uzun maraton. Geçen sene de burada çok önemli bir maç oynadık ve kazandık. Henüz biten bir şey yok. Her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Takımımızda her zaman maç maç değerlendiriyoruz. Galatasaray ile puan farkını 10'a çıkarttı" dedi.

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Adriano, Galatasaray karşısında alınan 1-0'lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ifade eden Adriano, "Çok zor bir maçtı, derbiler her zaman zordur. İlk maçta Galatasaray ile berabere kalmıştık, buradan da galibiyetle ayrılıyoruz. Bütün hafta boyunca hocamızın söylediklerini sahada uyguladık. Bu ligin en iyi takımlarından biriyiz. Aldığımız galibiyeti ve bulunduğumuz yeri hak ettiğimizi düşünüyorum" dedi.