25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Beşiktaş'ta Oğuzhan, Cenk ve Tolgay'a teklifler var

Beşiktaş yönetimi Oğuzhan, Cenk ve Tolgay için 'teklifler' geliyor dedi.

14 Kasım 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş'ta  Oğuzhan, Cenk ve Tolgay'a teklifler var

BEŞİKTAŞ yönetimi yıldız oyunculara gelen teklifleri değerlendirme konusunda acele etmiyor. Çünkü takımın başarılı performansı, yönetimin önünü daha rahat görmesini sağlıyor. Cenk Tosun ve Oğuzhan’a gelen astronomik transfer tekliflerine rağmen, elindeki yıldızları tutmaya çalışan Siyah-Beyazlı yönetim, ekonomik tablonun netleşmesinden sonra kararını verecek. Bu konuda yol haritasını henüz netleştirmeyen yöneticiler, muhtemel gelişmeleri ise şöyle değerlendiriliyor: 

KRİTİK EŞİKLERİ BİR ATLAYALIM 

“Porto maçını atlattıktan sonra önümüz açılır. Finansal tabloyu daha net görmeye başlarız. Futbolcu satışı birinci opsiyonumuz değil. Oyuncularımıza çok net rakamlar telaffuz edilmese de teklifler var. Oğuzhan, Cenk, Tolgay bunlardan bazıları. Avrupa’da da sürekli konuşulan, gündemde olan isimler. İngiltere’den ve İspanya’dan takipler ve teklifler var. Bizim niyetimize bakıyorlar. Biz de bazı kritik eşikleri geçmeden niyetimizi netleştirmiyoruz. Takip eden menajerlerin gayri resmi ilgileri de var. 

OCAKTA SATILIR, HAZİRANDA GİDER 

Porto maçını geçtikten sonra bu konudaki politikamızı netleştirebiliriz. Satış ocak ayında mı olur, sezon sonu mu olur ya da hiç olmaz mı, bunları ortaya koyabilecek net bir tablo önümüzde yok. Şu an net olan tek şey devre arasında Domagoj Vida’nın gelecek olması. Onun dışında her ihtimal var. Elimizdeki oyuncuları ocak ayında satabilir ama mayıs ayında gitme şartı da koyabiliriz. Bu opsiyon da var. Duruma göre plan, program değişir.”

(Aksam)