25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Beşiktaş'ta ayrılanların yerine yeni isimler gelecek

Şenol Güneş'e transfer garantisi geldi! Beşiktaşlı birçok oyuncuya önemli kulüplerden transfer teklifi gelmesi yönetimin yüzünü güldürürken, kadronun bozulmasını istemeyen Teknik Direktör Şenol Güneş'in ise keyfini kaçırdı. Bunun üzerin deneyimli isme garanti verildi.

18 Haziran 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş'ta ayrılanların yerine yeni isimler gelecek
Beşiktaşlı birçok oyuncuya önemli kulüplerden transfer teklifi gelmesi yönetimin yüzünü güldürürken, kadronun bozulmasını istemeyen Teknik Direktör Şenol Güneş'in ise keyfini kaçırdı. 
 
Geçtiğimiz sezon Mario Gomez ve Jose Sosa'nın takımda kalmasını isteyen fakat bu arzusu gerçekleşmeyen siyah-beyazlı teknik adama, yönetimin garanti verdiği aktarıldı.
 
"AYRILANLARIN YERİNE TRANSFER GELECEK"
 
Siyah-beyazlıların özellikle teklif alan oyunculardan Oğuzhan Özyakup, Anderson Talisca ve Marcelo gibi isimlerin gitmeye yakın olması nedeniyle kadro istikrarı konusunda endişe yaşayan Güneş'e, "Hocam hiç merak etmeyin. Gidenlerin yeri dolacak. Bu sene kadromuza alacağımız futbolcular üst düzey kalitede futbolcular olacak. Mecburen bazı oyuncularla yolları ayırmak zorundayız. Transfer bütçesini ancak oyuncu satarak karşılayabiliyoruz" dediği öğrenildi.