20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Oğuzhan Özyakup cevabı

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Oğuzhan için F.Bahçe'nin sportif anlamda rövanş almak adına devreye girebileceğinin hatırlatılması üzerine net konuştu

13 Ekim 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Oğuzhan Özyakup cevabı
Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Oğuzhan Özyakup ile ilgili Beşiktaş cephesinden çok özel açıklama geldi. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, soruları yanıtladı.
 
Çebi, ocak ayında istediği kulübe imza atma hakkı bulunan yıldız oyuncunun Beşiktaş'ta kalacağını ifade etti.
 
"OĞUZHAN BEŞİKTAŞ'IN ÇOCUĞU"
 
Fenerbahçe'nin sportif anlamda bir rövanş almak adına Özyakup için devreye girebileceği hatırlatılan Çebi şu ifadeleri kullandı:
 
"Rövanş almak çok ilginç bir cümle. Bu isteğin çok abesle iştigal olduğunu düşünüyorum. Ben rövanş almak için işime gelmeyecek bir futbolcuyu planlamam içinde olmayacağım ve futbolcuyu transfer etmeyeceğim. Kulüplerin maddi sıkıntıları ortada. Öbür taraftan Oğuzhan'a ihtiyacı olan bir oyuncuya birisi gelip talip olabilir. Oğuzhan serbest mi, serbest; ama ben buna milyonda bir bile ihtimal vermiyorum. Oğuzhan Beşiktaş'ın çocuğudur. Başkanıyla oturup konusunu çözüp yoluna devam edecektir. Benim görüşüm bu."
 
Hürriyet