25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Beşiktaş'tan flaş Olympiakos, Galatasaray ve Şenol Güneş açıklaması

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Yunan temsilcisi Olympiakos ile eşleşti. Kura çekimi sonrası Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, siyah beyazlıların gündemi ile ilgili Star.com.tr'ye açıklamalarda bulundu.

24 Şubat 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş'tan flaş Olympiakos, Galatasaray ve Şenol Güneş açıklaması
TOLGA ÜSKÜPLÜOĞLU / ÖZEL HABER
 
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Yunan temsilcisi Olympiakos'u eleyeceklerini, Pazartesi günü oynanacak olan Galatasaray derbisini kazanmak istediklerini ve teknik direktör Şenol Güneş ile sonuna kadar yola devam edeceklerini söyledi.
 
Metin Albayrak yaptığı açıklamada;
 
-İNANCIMIZ TAM-
 
Son 16 turunda Olympikos'u geçeceklerine inançlarının tam olduğunu dile getiren Albayrak: ''İlk olarak kura camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Herkes kurayı bizler için avantaj gibi görse de biz bu kurayı avantaj olarak görmüyoruz. Oynamadan maç kazanamazsınız. Güçlü kadroları var. Önemli yıldız futbolcularıda var. Futbol takım oyunudur. Şuan son 16 turunda olan her takım çok güçlü. Bizde güçlü bir takımız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu turuda hayırlısıyla geçmek istiyoruz. İnancımız tam. Buna göre hazırlık yapacağız.'' dedi.
 
-ÜÇ PUANI ALMAK İSTİYORUZ-
 
Galatasaray derbisinde hakem Bülent Yıldırım'ın iyi bir yönetim sergilemesi gerektiğini söyleyen Albayrak: ''Türk Telekom Arena'ya puan olarak avantajlı bir şekilde gideceğiz. Ona göre derbiye hazırlanıyoruz. Galatasaray'da aradaki puan farkını kapatmak isteyecektir. Kendi seyircisi önünde baskılı oynayacaklardır ama biz de üç puanı almak istiyoruz. İnşallah hakemin hata yapmadığı, iyi yönetim sergilediği güzel, keyifli bir maç olur.'' dedi.
 
-HOCAMIZDAN MEMNUNUZ-
 
Başarılı teknik direktör Şenol Güneş ile sözleşmelerinin devam ettiğini dile getiren Albayrak: ''Biz hocamız Şenol Güneş ile yakından ilişki içindeyiz. Hocamızla olan sözleşmemiz devam ediyor. Kendisinden çok memnunuz. Sonuna kadar da hocamızla gitmek istiyor, uzun vadeli çalışmalar yapmak istiyoruz. Günü geldiğinde masaya oturulur ve konu her neyse hallolur.'' açıklamasını yaptı.