19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Beşiktaş'tan ikinci Aboubakar operasyonu

Forvet arayışlarına devam eden Beşiktaş, eski golcüsü Aboubakar için Porto ile masaya oturdu.

12 Haziran 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş'tan ikinci Aboubakar operasyonu

Geçtiğimiz sezon Porto ile anlaşamayan siyah beyazlı yönetim, Negredo ve ligin ikinci yarısında gelen Vagner Love'dan beklenen verimi alamayınca rotayı tekrar Aboubakar'a çevirdi. Aboubakar'ın yeniden gündeme gelmesinin ardından heyecanlanan Beşiktaş taraftarları sosyal medya ve internet ortamında "Aboubakar Beşiktaş'a dönüyor mu? Beşiktaş Aboubakar'ı transfer edecek mi?" şeklinde arama yapmaya başladı. 

Porto ile görüşmeler başlandı

Beşiktaş taraftarları Aboubakar isminin yeniden gündeme gelmesinin ardından heyecanlandı. Geçtiğimiz sezon Porto'da başarılı bir performans sergileyen Kamerunlu golcüyü kiralamak için siyah beyazlı yönetim Porto ile görüşmelere başladı.

ŞENOL GÜNEŞ: "HAYIR DEMEM!"

Beşiktaş'ta Aboubakar ismine teknik direktör Şenol Güneş'in de sıcak bakması üzerine Fikret Orman temasları sıklaştırdı. Negredo ve Vagner Love'u elden çıkarmayı planlayan Beşiktaş yönetimi, Gignac için de Tigres kulübünün geri adım atmaması nedeniyle Aboubakar'da yoğunlaştı. Kamerunlu golcünün yeniden kiralanması için önümüzdeki günlerde daha somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.