20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Galatasaray birkaç gün içinde Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda ve Maicon'u bitiriyor

Başkan Özbek, “Galatasaray uçakları bu hafta inmeye başlayacak” dedi, camiada heyecan zirveye yükseldi. Sarı-Kırmızılılar’ın birkaç gün içinde Gomis, Belhanda ve Maicon’u Yeşilköy’e indirmesi bekleniyor. Clichy, Chiriches, Tete, İmbula gibi diğer isimler de yolda...

20 Haziran 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray birkaç gün içinde Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda ve Maicon'u bitiriyor

Galatasaray’da hava bombardımanı başlıyor... Kulüp başkanı Dursun Özbek’in, “Galatasaray uçakları bu hafta inmeye başlayacak. Taraftarımız hiç merak etmesin” sözlerinden sonra, camiada heyecan zirve yapmış durumda.

Sarı-Kırmızılılar’ın birkaç gün içinde Gomis, Belhanda ve Maicon’u Atatürk Havalimanı’na indirmesi bekleniyor. Bu oyuncularla beraber omurganın önemli bir kısmı halledilmiş olacak. Gündemdeki diğer futbolcularda da olumlu gelişmeler yaşanıyor. Sol bekte Clichy için son detaylar konuşuluyor. Ajax’ın sağ beki Tete için İnter devreden çekilince en kuvvetli aday Galatasaray kaldı. İmbula’nın kiralanması için de Stoke City ile görüşmeler sürüyor.

Hocası ‘Kalsın’ diyor

İkinci stoper olarak düşünülen Chiriches cephesinde de önemli bir gelişme yaşandı. Napoli’nin hocası Sarri, Rumen savunmacının kalması gerektiğini yönetime iletti. Yönetim ise oyuncuyu gönderip bütçe açmayı planlıyor. Galatasaray, bu çekişmeyi yakından takip ederek, maliyeti minimum seviyeye düşürmeye çalışıyor.

Tudor: Kampa yetiştirin

Takımın teknik patronu İgor Tudor’un tek isteği ise transferlerin kampa yetişmesi. Sarı-Kırmızılılar, 28 Haziran’da Slovakya’ya geçecek. 13 Temmuz’da Östersunds ile oynanacak Avrupa Ligi maçından önce en ciddi hazırlığını bu kampta yapacak olan Hırvat hoca için, uyumu sağlamak adına transferlerin takıma bir an önce katılması çok önemli.