24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

BJK Akhisar canlı yayın Bein Sports'da

Beşiktaş Akhisar canlı yayın için nefesler tutuldu. Spor Toto Süper Lig 21. haftasında Beşiktaş’ın Vodafone Arena’daki konuğu Akhisar Belediyespor. Saat 19:00’da başlayacak maçı Barış Şimşek yönetecek ve BJK Akhisar canlı yayın Bein Sports’dan izlenebilecek. Beşiktaş bu maçı kazandığı takdirde şampiyonluk yarışında büyük avantaj sağlayacak.

19 Şubat 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
BJK Akhisar canlı yayın Bein Sports'da

Spor Toto Süper Lig 21. hafta maçı Beşiktaş Akhisar canlı yayın merakla bekleniyor. Süper Lig’de lider Beşiktaş sahasında Akhisar Belediyespor’u konuk edecek. BJK Akhisar canlı yayın öncesi oluşan puan durumunda Beşiktaş rakipleriyle farkı açma şansı yakaladı. Şampiyonluk yolunda mücadele eden Başakşehir, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin puan kayıplarının ardından Beşiktaş bu maçı aldığı takdirde farkı açacak.

 

BEŞİKTAŞ AKHİSAR CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

 

İLK 11’LER BELLİ OLDU

Beşiktaş: Fabri, Gökhan G., Marcelo, Atınç, Adriano, Atiba, Talisca, Oğuzhan, Quaresma, Babel, Cenk Tosun

Akhisar Belediyespor: Bora, Mustafa, Caner, Samardzic, Aykut, Olcan, Miguel Lopes, Ömer, Özer, Sissoko, Cikalleshi

BEŞİKTAŞ’TA MORALLER YERİNDE

Hafta içinde İsrail deplasmanında H.Beer Sheva’yı 3-1 mağlup eden ve UEFA Avrupa Ligi’nde tur atlamak için büyük avantaj yakalayan Beşiktaş’ta moraller yerinde. Beşiktaş, Akhisar'la oynadığı dört iç saha maçının ilk üçünü üçer gol atarak kazandı, ancak son karşılaşmada Akigolar 2-0'lık galibiyet yaşadı. Siyah beyazlı ekip bu maçı kazandığı takdirde büyük avantaj yakalayacak. Şampiyonluk yarışında Başakşehir, Galatasaray ve Fenerbahçe ile çekişen Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybettiği haftada 3 puana uzanarak puan farkını açmayı amaçlıyor.

AKHİSAR ÇIKIŞ PEŞİNDE

Teknik direktörlüğünü Tolunay Kafkas’ın yaptığı Akhisar Belediyespor ise ligde topladığı 24 puanla 13.sırada bulunuyor. Akhisar geçen hafta Rizespor’u mağlup ederek altın değerinde 3 puana uzanmış ve ligde kalma yolunda dev bir adım atmıştı.