20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Obradovic ile Spanoulis'in 7 yıldır birbirleriyle konuşmadığı ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin başarılı antrenörü Obradovic ile Olympiakos'un yıldızı Spanoulis'in 7 yıldır birbirleriyle konuşmadığı anlaşıldı.

20 Mayıs 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Obradovic ile Spanoulis'in 7 yıldır birbirleriyle konuşmadığı ortaya çıktı

Yıldız basketbolcu Panathinaikos'ta bu kupayı birlikte kaldırdığı hocasını bırakıp Olympiakos'un yolunu tutmuştu. Euroleague'de bu gece oynanacak final mücadelesi önemli bir özelliği ile öne çıkıyor. Fenerbahçe antrenörü Zeljko Obradovic ile Oliympiakos'un yıldızı Vassilis Spanoulis'in karşı karşıya gelecek olması, ayrıca dikkat çekiyor.

Bir zamanlar birlikte büyük başarılar kazanan ikilinin arasına, 2010 yılındaki ayrılığın ardından kara kedi girdi. Spanoulis ilk Euroleague şampiyonluğunu 2009'da Panathinaikos ile kazanırken, takımın başındaki isim ise Obradovic'ti.

Ancak bu büyük zaferin ardından Yunan yıldız şok bir kararla, Atina'nın bir diğer dev ekibi Olympiakos'a gitmeye karar verdi. O dönem ezeli rakibe transferi büyük yankı uyandırdı. Bu beklenmedik transferin ardından ikilinin arası açıldı. 

Raznatovic ezeli rakibe götürdü

Spanoulis transferinde menajerinin büyük etkisi oldu. Aynı zamanda Obradovic'in de arkadaşı olan Misko Raznatovic, yıldız basketçiyi takımdan ayırarak adeta dostuna kazık attı. Kendisi işini yaptığını ve mesleğinin gereğini icra ettiğini söylese de, Sırp coach kendisinin bu davranışını affetmedi.

'7 yıldır benimle konuşmuyor' 

Raznatovic halen daha Avrupa basınına verdiği röportajlarda, Obradovic ile arasının açılmasına yol açan bu olayı anlatır ve üzüntüsünü sunar. Son olarak geçtiğimiz ay "Obradovic 7 yıldır benimle konuşmuyor" dedi. Fenerbahçe antrenörünün bu olayı abarttığını da savunan Raznatovic, "Dostlarını ve arkadaşlarını bile kaybedebilen biri bu kadar büyük olabilir mi?” şeklinde Obra ile ilgili serzenişlerini de dile getirdi.