24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Caner Erkin: Beckham 5 ayda döndüyse ben daha kısa sürede dönerim

Caner, Beşiktaşlı taraftarlara İngiliz süper starı örnek verdi.

2 Aralık 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Caner Erkin: Beckham 5 ayda döndüyse ben daha kısa sürede dönerim
"Beckham'ı inceledim. O, 35 yaşında bu sakatlığı yaşamasına rağmen beş ay gibi kısa bir sürede sahalara geri döndü. Ben daha erken dönmek istiyorum."
 
ANTALYA maçında aşil tendonu kopan Caner Erkin, sahalara daha erken dönmek için David Beckham'ı örnek alıyor. İngilizler'in efsane yıldızının Milan forması giydiği dönemde Caner gibi aşil tendonu kopmuştu. Caner de o dönem 35 yaşında olmasına rağmen beş ay gibi kısa bir sürede futbola geri dönebilen Beckham'ın tedavi yöntemlerini kullanıyor. Beşiktaş Dergisi'nin aralık sayısında kendisi için özel hazırlanan kitapta Fişek, sakatlığıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 
 
INTER'DE DE AĞRILARIM VARDI 
 
"Arkadan 'Pat' diye bir ses geldi, sanki otomobil lastiği patlamış gibi. Biri bana vurdu sandım. Hatta yere düşerken hakeme, 'Neden penaltı vermiyorsun' diye itiraz bile ettim. Hakem 'Arkanda kimse yok ki' dedi. Sanki bir hayalet bana tekme atmış gibi hissetim. Inter'de de hafif hafif topuğumda ağrılarım oluyordu. Ancak çok önemsemiyordum. 
 
BİRAZ PSİKOLOJİSİYLE İLGİLİ
 
Demek ki; bunu da yaşamam gerekiyormuş. Beckham da benim sakatlığımı yaşadı. Beckham'ı bir hayli inceledim. O, 35 yaşında buna yakalanmasına rağmen beş ay gibi kısa bir sürede sahalara geri döndü. Biraz da futbolcunun fizyolojik, psikolojik yapısına bağlı diye düşünüyorum. Ben de en kısa sürede ge-
ri dönmeyi çok istiyorum."
 
FUTBOLU BJK'DA BIRAKACAĞIM
 
"Quaresma gibi hırslı bir yapım var" diyen Caner, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sahada arkadaşlarım, hakem, rakip futbolcular; herkes ile kavga edebilirim. Ancak bu durum benim çirkefliğimden ötürü değil kesinlikle. Haksızlığa dayanamıyorum. Beşiktaş bana iyi geldi. Daha güler yüzlü bir insan oldum. Çok sevdiğim bir kız arkadaşım (Şükran Ovalı) var. 'Kız arkadaşı istediği için Beşiktaş'a geldi' sözlerine kızıyorum. Ben istediğim için Beşiktaş'a geldim. Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum."